Gigi Hadid eet gebakken bonen als eerste in de ochtend

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Foto: Wenn

Gigi Hadid heeft misschien de beste buikspieren ter wereld. Dus wanneer ze haar eet- en fitnessgewoontes bespreekt, luisteren mensen natuurlijk, sommigen van ons willen weten hoe ze het doet, en dan zijn er onder ons die hopen dat misschien alleen al door naar haar leringen te luisteren, een deel van die wasbordstatus zou kunnen wrijf over ons. (Het werkt niet.)

In die geest, hoorden we vandaag een beetje nieuws dat ons opviel als nogal vreemd: Hadid zweert bij gebakken bonen als een essentieel onderdeel van haar ontbijtroutine. Gebakken bonen: kennelijk goedgekeurd model.

Foto: Wenn

Het is niet helemaal willekeurig - in het VK bestaat een volledig Engels ontbijt (of een frituurgerecht) uit worst, spek, eieren, gekookte tomaten, toast en gebakken bonen. En het vriendje van Hadid is heel Brits - Zayn Malik, heb je misschien van hem gehoord? Naast hun wederzijdse liefde voor iets dat Hadid 'het Britse gevoel van charme' noemt, is het duo dol op de Britse keuken. "Ik krijg ook super in Britse voedingsmiddelen", vertelde ze de absoluut Britse Evening Standard . "Ik hou van Heinz gebakken bonen in de ochtend en Z (Zayn) kookt veel."

Wanneer ze niet op gebakken bonen nikken, maakt Malik 'een schitterende curry', voegt ze eraan toe. En "boterkip is zijn kenmerkende gerecht." Dus, voor die buikspieren, probeer bonen, thee, curry, boterkip - en vele, vele uren in de sportschool.