Verkrijg de subtiele, gestreepte nagellook van Prabal Gurung

 
Anonim

door Rachel Adler 5 jaar geleden

via Rachel Adler

Prabal Gurung werkte samen met Sally Hansen voor nog een nieuw seizoen (hun achtste opeenvolgende samenwerking), en bracht ons drie nieuwe schitterende nageltinten om te combineren met zijn herfstcollectie. Geïnspireerd door de schoonheid van Nepal, channelde de ontwerper de rijke kleuren en texturen van het land voor zijn herfst 2014 collectie, en we zien dat uitgespeeld in de nieuwe nagellijn, die een Rhododendron (een crimson), Rupee Red (een bordeaux) en Himalaya (een naakt).

Voor de catwalkshow creëerde manicure Jin Soon Choi een subtiele en toch slanke nailart-look die iedereen thuis kan repliceren. Ze schilderde twee lagen Himalaya op elk van de nagels, waardoor de modellen een ondoorzichtige, naakte basis kregen. Toen gaf ze voor zes meisjes een excentrische streep in Rupee Red langs de nagel. Jin merkte op dat het, om een ​​rechte lijn te krijgen, het gemakkelijkst is om de borstel stil te houden, en dan je spijker langs de borstel te slepen in plaats van je borstel langs de spijker te bewegen. Ze koos er ook voor om deze strepen op alleen de drie middelste nagels te schilderen, waardoor het uiterlijk minimalistisch en chic blijft.

De drie limited-edition poetsmiddelen zijn beschikbaar vanaf september 2014 en maken deel uit van de Sally Hansen Complete Salon Manicure-collectie.