Maak kennis met de Aussie DJ Duo Nervo, de nieuwste CoverGirls

 
Anonim

door Danielle Emig 6 ​​jaar geleden

CoverGirl voegde de Australische DJ-zussen Nervo toe aan de nieuwste line-up van CoverGirls, waarmee ze tot de meest edgy CoverGirls zijn gemaakt. Liv en Mim Nervo zijn misschien wel onze volgende meidenknaller, want deze twee prachtige blondines zijn de definitie van zelfvertrouwen en schoonheid, werken (meer zoals spelen) in een industrie die wordt gedomineerd door mannen. Ze begonnen als songwriters (schreef teksten voor hits van Britney Spears en Ke $ ha ), werden producers en DJ's en ondertekenden onlangs met Wilhelmina Models. De tweeling vertoont twee verschillende stijlen - Mim draagt ​​altijd haar haar in een mohawk en Liv draagt ​​een hoed bovenop haar lange, blonde haar. Nervo vertelde ons wat het voor hen betekent om CoverGirls te zijn en wat hun favoriete producten zijn - lees verder voor meer!

Beauty High: Hoe voelt het om lid te worden van zo'n gerespecteerde groep meisjes zoals P! NK en Janelle Monae?

Nervo: We zijn dolenthousiast om CoverGirls te zijn en lid te worden van de muzikale talenten zoals P! NK en Janelle die net zo in vrouwelijke empowerment geloven als wij. We denken dat het heel gaaf is dat beide vrouwen net als wij bezig zijn met het creëren van hun eigen weg in de muziekwereld.

Waarom zijn jullie allebei opgewonden om de nieuwe CoverGirls te zijn en wat betekent het voor jou?

We zijn opgegroeid met het zien van de advertenties en het horen van het motto van CoverGirl, dus we kunnen niet geloven dat we het nu echt zeggen als CoverGirls. Voor ons staat CoverGirl voor schoonheid die je onstuitbaar en sterk maakt - dat is iets waar we ons echt mee bezighouden en waarin we geloven.

Hoe zou je schoonheid omschrijven? Hoe verhoudt het zich tot muziek?

Voor ons is schoonheid niet echt één ding. Iedereen is mooi - alle leeftijden, alle looks. Het draait allemaal om zelfvertrouwen - van binnenuit mooi zijn. Hetzelfde geldt voor muziek - individualiteit is een trend die altijd in stijl zal zijn, en make-up en muziek zijn beide manieren om onze persoonlijkheid en stijl uit te drukken!

Je was de enige vrouwtjes die gestemd hebben op DJ Mag 2012 Top 100 DJ's Poll, hoe is het om in een door mannen gedomineerde industrie te werken?

We vinden het geweldig dat we barrières doorbreken en ons pad effenen als dj's. Het is een grote eer om te kunnen doen waar we van houden, terwijl we onze persoonlijke stijl volgen en daarvoor erkend worden. Als vrouw maakt dat ons krachtig en sterk!

Hoe ben je begonnen in de muziekindustrie?

Muziek heeft voor ons gekozen, we hebben zoveel geluk dat onze hobby en passie onze carrière is geworden.

Heeft je muziekstijl en carrière je schoonheid op wat voor manier dan ook beïnvloed?

We zijn niet bang om te experimenteren - als het gaat om onze mode of onze muziek. We nemen graag risico's zoals we hebben met onze carrière, met het maken van muziek, het schrijven van muziek. Je moet buiten de doos denken. Als u muziek aan het maken bent, kunt u niet dezelfde records op de radio schrijven. En hetzelfde geldt voor mode en make-up. Je wilt er niet als iedereen uit zien! We willen iets leuks doen.

Ten slotte, wat is je schoonheidsproduct dat je moet hebben?

We houden van CoverGirl's nieuwe Outlast Stay Brilliant Nail Gloss. De tinten zijn glanzend en helder, en nog beter

.

je hebt geen toplaag nodig! We hebben het zo druk; we hebben nooit tijd om het hele top coat-ding te doen, dus dit is perfect voor ons! En Mim is geobsedeerd door Calorie Fat hairspray - ze heeft altijd een blik in haar tas!