Koop de Lush Lashes van Kim Kardashian

 
Anonim

door Dr. Amy Wechsler 8 jaar geleden

Wist je dat een goede huid niet alleen het resultaat is van goede genen? Er zijn feitelijk veel factoren, waaronder levensstijl en stress die samen een gloeiende teint vormen. Dermatoloog en gastredacteur Amy Wechsler heeft de primeur over hoe je de teint van je dromen kunt bereiken zonder dure behandelingen. Board-gecertificeerd in zowel dermatologie en psychiatrie, Dr Wechsler behandelt de effecten die state of mind en fysiek gedrag hebben op de huid. Ze is ook de auteur van Mind-Beauty Connection: 9 dagen voor reverse-aging en onthul meer jeugdige, mooie huid . Volg haar op Facebook en Twitter voor meer tips!

Foto: © Rob Kim / Retna Ltd.

Net als een vlekkeloze huid of perfect gebogen wenkbrauwen zijn grote wimpers, zoals die van Kim Kardashian hier, vaak benijd, en met goede reden. Gelukkig, zelfs als je niet met hen bent geboren, kunnen de baanbrekende behandelingen en producten van vandaag je wimpers van nauwelijks daar tot lang en weelderig maken.

Er is een behandeling beschikbaar door een arts te bezoeken en een recept te verkrijgen, genaamd Latisse, dat wordt gebruikt om wimpers te laten groeien, waardoor ze langer, dikker en donkerder worden. Het is een veilige oplossing voor mensen met korte of schaarse wimpers, zelfs mensen met een aandoening die hypotrichose wordt genoemd. Latisse is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde receptbehandeling die wordt gebruikt om hypotrichose aan te pakken.

Latisse is een eenmaal daagse behandeling die u zelf toepast op de basis van de bovenste wimpers. Het werkt geleidelijk met volledige resultaten na 12 tot 16 weken. Na week 16 worden de wimpers langer, dikker en donkerder. Voor de beste resultaten past u de actuele oplossing elke nacht toe en volgt u de aanwijzingen. Als u stopt met het gebruik van Latisse, zullen uw wimpers waarschijnlijk gedurende meerdere weken tot maanden terugkeren naar hun vorige verschijning.

Mensen hebben gezegd dat hun nieuwe, langere, dikkere, donkerdere wimpers ervoor zorgen dat ze er jonger uitzien en dat ze geen mascara meer nodig hebben om het volume op te pompen. Voor meer dramatische resultaten raad ik echter aan er een te gebruiken. Ik hou van MAC Mascara X-it bouwt de wimpers en niet klonteren of vlekken.

Natuurlijk is goede zorg altijd aan te raden - het gebied rond de ogen is gevoelig. Om mascara te verwijderen, raad ik Neutrogena Oil-Free Eye Makeup Remover aan. Het is niet-irriterend en zacht voor de wimpers en gevoelige huid rond de ogen. Week wattenschijfjes in de oplossing en veeg zachtjes om make-up te verwijderen; niet wrijven waardoor de wimpers kunnen uitvallen.

Dus nu houd je de Kardashians bij!