Koop Diane Kruger's gestroomlijnde kapsel met zijstukken

 
Anonim

door Rachel Adler 6 jaar geleden

Diane Kruger kan in principe geen kwaad doen als het gaat om zowel schoonheid als mode, en ze was gisteravond weer prachtig op de rode loper voor de première van haar nieuwste film, "The Host." De actrice versteld in een zwarte doorschijnende Thakoon-jurk (met aanzienlijke side-boob) en een dapper Joshua Jackson op haar arm, maar wat ons echt opviel waren haar slanke en rechte sloten - een verbluffende trend voor het lenteseizoen. Ze maakte de look af met een subtiele beige schaduw op haar ogen en een zachtroze lip.

Fekkai-styliste Adir Abergel creëerde het gepolijste op de landingsbaan geïnspireerde kapsel voor Kruger en gaf ons een analyse van het uiterlijk, zodat we het zelf kunnen krijgen. Abergel wilde een "schone, A-lijn look met glans en verfijning om haar rode loper outfit te voltooien. Om de look te krijgen, begon hij Fekkai Full Blown Volume Styling Whip aan te brengen op pas gewassen haar. Hij creëerde vervolgens een diep deel aan Kruger's favoriete kant, niets dat je zou moeten volgen op de boog van je voorhoofd. Vervolgens droogde Abergel het haar op met een grote ronde borstel om volume en glans te creëren. Zodra het haar droog was, kamde hij het haar weg van het gezicht en stopte het achter beide oren.

Met een klein beetje Fekkai Brilliant Glossing Cream tussen zijn handen streek hij het over het bovenste gedeelte van Krugers haar en tot haar oren om extra glans te creëren. Abergel merkte op dat ze de uiteinden van het haar moest vermijden om de textuur van het bovenste gedeelte en de uiteinden te onderscheiden. Werk de look af met Fekkai Sheer Hold Hairpsray voor een lichtgewicht hold die het haar de hele nacht zal laten duren.

Courtesy Image