Game Changer: deze getinte Moisturizer zorgt voor volledige hydratatie

 
Anonim

door Shannon Farrell 4 jaar geleden

Ik gebruik nooit klassieke foundation - het laat de huid dof worden en vaak schilfert, vooral in deze tijd van het jaar. Hoewel getinte moisturizers en BB-crèmes een duidelijke favoriet zijn, bieden ze nooit het soort hydratatie dat ik nodig heb - ik breng er altijd een crèmeachtige moisturizer onder en denk aan de BB als een toegevoegde bonus. Het is duidelijk dat BareMinerals mijn pijn (en de klachten van veel andere vrouwen, met een onderzoek om het te bewijzen!) Heeft gehoord en kwam met een nieuwe coverup die de perfecte hoeveelheid dekking en hydratatie biedt.

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream ($ 29, bareescentuals.com), die net op de markt is gekomen, werkt in tegenstelling tot andere getinte moisturizers omdat deze voor het eerst werd geformuleerd als een huidverzorgingsproduct. Hoewel de meeste formules beweren make-up- en huidverzorgingsvoordelen te bieden, vangen ze de huidverzorging op, voegen ze gewoon een vleugje olie en water toe aan de formule en noemen ze het 'hydraterend'. Deze nieuwe gelcrème werd eerst gemaakt als vochtinbrengende crème met vochtinbrengende middelen, antioxidanten en elektrolyten in het hart van de formulering, waarna het pigment wordt toegevoegd. Maar BareMinerals bleef daar niet bij - ze deden ook hun uiterste best met de kleur. Verkrijgbaar in tien tinten, de formule past naadloos in de huid en biedt een gemiddelde dekking, dus je hebt niet veel anders nodig dan een beetje concealer op onvolkomenheden.

Zelfs op de koudste dagen heb ik mijn moisturizer overgeslagen en de gel-crème solo gladgestreken voor een gladde, gehydrateerde finish. Het voegt zo'n rijke, bedauwde gloed toe, je zou denken dat het zomer was.