Van Alexa Chung tot Lady Gaga: je complete gids voor elke celebrity cameo van 'Gossip Girl'

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Na zes seizoenen komt de geliefde tv-serie 'Gossip Girl' vanavond ten einde. Hoewel de show (inderdaad) te onrealistisch is geworden en soms moeilijk te zien is op zijn oude dag, zal het altijd een zwak voor ons zijn voor een waslijst met redenen: de mode, het feit dat het zijn relatief onbekende cast katapulteerde -Inclusief Blake Lively en Chace Crawford- op de A-lijst, het had duizenden New Yorkers in dienst, en het had tonnen camions met beroemdheden.

"Gossip Girl" slaagde erin tientallen echte fashion-mensen ( Rachel Zoe, Tyra Banks, Tim Gunn, Diane von Furstenberg en Vera Wang om er maar een paar te noemen) te versluieren, evenals jonge starlets zoals Hilary Duff en mega-popsterren als Lady Gaga. De show bevatte ook vaak minder bekende maar legitieme New York City-programma's zoals Lena Dunham 's kunstenaarsmoeder Laurie Simmons, en voegde een aantal gewaardeerde authenticiteit toe.

Ter ere van de seriefinale van vanavond hebben we een uitgebreide gids samengesteld met een beschrijving van elke bekende persoon met een cameo over 'Gossip Girl', te beginnen met seizoen 1.

Klik door de bovenstaande diavoorstelling en laat ons weten wie je favoriet was!