Vind de beste kapsels voor uw gezichtsvorm

 
Anonim

door Megan McIntyre 6 jaar geleden

Ovale gezichtsvorm

TRESemm celebrity stylist Jeanie Syfu gaf ons de primeur op welk kapsel met je gezichtsvorm werkt: ovaal, vierkant, rond en hart. Neem nu onze gezichtsvormquiz om erachter te komen!
Top 10 beroemde Brunettes

Foto: © Kevin Winter / Getty Images

Ovale gezichtsvorm

Super-slank, in het midden gescheiden haar zoals Jessica Biel's kan moeilijk zijn om te trekken, tenzij je natuurlijk een ovale gal bent. "Schoon en eenvoudig, plat gestreken haar werkt niet voor iedereen, maar het ziet er goed uit op een ovaal omdat ze echt alles kunnen dragen, " zegt Syfu.
Haarinspiratie: nieuwe stijlen om nu te proberen

Foto: Wenn

Vierkante gezichtsvorm

Vierkante gezichtsvormen kunnen de breedte van hun gezicht minimaliseren met teruggeveerde, volumineuze golven, zoals deze stijl op Maria Menounos. "Het teruggevlakte volume compenseert je gezichtsbreedte, zodat het er niet zo groot uitziet en de golven helpen om de hoeken van je gezicht te verzachten, " zegt Syfu.
Hoe je voller haar sneller kunt krijgen

Foto: © Kevork Djansezian / Getty Images

Vierkante gezichtsvorm

Een volwassen bob zoals Olivia Munn is een andere ideale stijl voor mensen met een vierkante gezichtsvorm. "Het geeft je automatisch een klein volume en ziet er beter uit, omdat het niet zo groot is langs de zijkanten", zegt Syfu.
Tips om nu Shinier Hair te krijgen

Foto: © Sara De Boer / Retna Ltd.

Heart Face Shape

Een gestructureerde, rommelige bob zoals Katharine McPhee's is geweldig voor hartvormen. "Schokkerige lagen van de kaaklengte helpen het gezicht te verzachten en voegen een beetje meer lift toe waar je het nodig hebt", zegt Syfu.
Laat haar er weer nieuw uitzien

Foto: © John M. Heller / Getty Images

Heart Face Shape

Kort of lang, zijwaarts geveegd of recht naar voren: pony's zijn een fantastische manier om een ​​hartvormig gezicht te verzachten, zoals Rihanna hier laat zien. "Pony werkt goed met deze gezichtsvorm omdat ze de hoeken van het gezicht verzachten en de lengte ervan verminderen, " zegt Syfu

Foto: © Christopher Polk / Getty Images voor Drai's Hollywood

Ronde gezichtsvorm

Een dramatisch deel als Cameron Diaz's is de beste manier om een ​​rond gezicht te benadrukken. "Alles wat meegesleurd wordt, verbreekt de ronding van het gezicht en zorgt ervoor dat het er asymmetrisch uitziet", zegt Syfu.
Nieuwe Celebrity Makeovers om u te inspireren

Foto: © John Shearer / Getty Images

Ronde gezichtsvorm

Minimaliseer de volheid door je haar veel hoogte te geven zoals Whitney Port. "Deze stijlen werken geweldig op een rond gezicht, omdat de hoogte de ronding minder benadrukt en het er vierkanter uitziet terwijl de slanke zijkanten je gezicht smaller doen lijken", zegt Syfu.
Get The Look: een top-knoop van 3 minuten

Foto: © Andrew H. Walker / Getty Images

Fall Essential: The Brocade Pant