Fashion Tumblr Takeover: onze Top 5-keuzes

 
Anonim

door Kristina Rodulfo 8 jaar geleden

Geef het toe. Je favoriete verleden tijd gaat over het lonken van de schijnbaar eindeloze kasten zoals Rumi Neely en Andy Torres. Hoewel we al heel lang hun benijdenswaardige opkomst tot start-en landlunch-stamgasten volgden, gooide Tumblr met een nieuwe golf de modeblogger zoals we die nu kennen opnieuw op een rijtje.

Na kort geleden een modedirecteur te hebben aangesteld en er zelf 20 te hebben geselecteerd om deel te nemen aan NYFW, vestigde Tumblr zich als een platform voor machthebbers. Terwijl de meeste populaire modeblogs catalogi van stijlvolle outfits bevatten, dankzij handige self-timers, vertrouwt mode op Tumblr op het delen van start- en landingsafbeeldingen, productafbeeldingen, editorials en volgerinzendingen voor een grenzeloze stroom van inspiratie. Inhoud gaat snel viral dankzij de eenvoudige set-up. Geen wonder dat de site grote namen als Vogue en Coco Rocha telt als gebruikers.

Misschien herken je tumblr-veteranen zoals PS I Made This en What I Wore, maar hier zijn vijf mode-tumblrs die we hebben gekozen om zich bij de rangen aan te sluiten en je misschien kunnen inspireren om je eigen stijl te beginnen. Wie weet? Het kan zijn dat je op weg bent naar de modeweek in de herfst.

Tekstboek: John Januzzi, een pr-man uit New York, vraagt: wat zou Holden Caulfield dragen? Nu, voordat je je terugtrekt uit herinneringen aan het Engels van de middelbare school, scrol je door zijn pagina-index om al je favoriete personages uit films en literatuur te vinden die opnieuw zijn verbeeld door een modebewuste lens. In de wereld van Textbook, Shakespeare's Romeo woos Juliet draagt ​​Balmain en Hermione Granger werpt spreuken in Michael Kors.

Major Fashion: Major Fashion kent geen gezicht, maar een enkele post wint binnen een paar uur meer dan 1000 biljetten - dat is serieuze kracht in de tumblrverse. De blog biedt een dagelijkse dosis prachtige beroemdheden en lust-waardige accessoires, maar wordt aanzienlijk aangedreven door honderden inzendingen van gebruikers. Deze chique outfits zijn vaak gezichtsloos en bieden steeds veranderende portretten van persoonlijke stijl die volledig draagbaar zijn (sorry, geen bont-op-de-neuspakken of klauwhielen hier te vinden.)

Sterling Style Love: Taylor Sterling heeft een voorliefde voor catering aan het meisjesmeisje in ons allemaal met haar blog, een huwelijk van oude Hollywood-glamour met een zweem van sprookjesprinses. Haar site heeft een oneindige bron van vintage foto's, snapshots van stijlvolle vrouwen gekleed tot in de puntjes, en de occasionele, grillige modevideo. Vier je vrouwelijkheid ... en bereid je voor op veel roze.

Coco Chic: Toen je zeventien was, was het meest waarschijnlijk dat je het meest reisde van huis naar het winkelcentrum. Het zeventienjarige Britse meisje aan het roer van Coco Chic is echter een van de gelukkige jets op NYFW met dank aan Tumblr. Modellen in overvloed versieren haar site, of ze nu achter de schermen worden genomen, op straat of in actie, en de kans is groot dat jouw favoriete muze op deze pagina's te zien is. Met het beste van internationale tijdschriftredacties en duizenden landingsbaanfoto's, spreekt haar blog het beste aan voor liefhebbers van high fashion (oftewel wij allemaal.)

Designer Social: als een tegenhanger van DesignerSocial.com, een online showroom, is deze blog een must-have op het dashboard van een fashionista. Opgericht door een groep die Prada, Chanel en Gucci hun fashion alma mater noemen, biedt de site extreme klikmogelijkheden met een reeks diapresentaties met accessoires, weggeefacties en gedenkwaardige citaten van marktleiders. Met een insider-look, voorste rij naar de nieuwste trends, en meer dan 31.200 volgers, we denken dat ze alleen maar een goede zaak kunnen zijn.

Woondecoraties: mooie en gevormde stukken