Fashion's Night Out: The Show - 10 schokkende hoogtepunten van afgelopen nacht

 
Anonim

door Michelle 8 jaar geleden

De grootste publieke modeshow allertijden werd gisteravond gehouden in Lincoln Center, met als doel om mensen te laten ampederen om geld uit te geven, de 2e jaarlijkse Fashion's Night Out deze vrijdag. FNO: De show, die werd opgezet door Anna Wintour en wie anders dan haar Vogue- minions, had een catwalk-lineup van de who's who van het modelleren van denk Gisele, Coco, Karolina, Chanel, Anja en vrijwel elk ander model dat je ooit hebt gehad gehoord van. Als je de live webcast van FNO: The Show gisteravond hebt gemist, maak je geen zorgen. We hebben een paar kleine weetjes hieronder samengesteld om je alle insiderinformatie te geven die je mogelijk hebt gemist. En vergeet niet om door de bovenstaande diavoorstelling te klikken voor de beste foto's van de nacht.

1. Blake Lively bleef stijlvol
Waarschijnlijk de meest opvallende celeb-verschijning van de avond was Blake Lively, die gezellig zat tussen de Vogue hoofdredacteur en Roger Federer. Maar tot onze verbazing (misschien was Anna's waakzame oog dat haar in toom hield), Lively had niet één, maar twee borsten volledig verborgen onder haar volheid Marchesa strapless jurk. En met al het decolleté dat de actrice de laatste tijd heeft onthuld, was haar stijlvolle uiterlijk een welkome afwisseling. Maar maak je geen zorgen, Blake is niet helemaal Blair bij ons geweest, ze hield de zoom nog steeds mooi en hoog.

2. Het was geen complete ramp
We weten dat Anna haar shit bij elkaar heeft (ik bedoel, het kost een hele vrouw om de Fashion Week en de US Open tegelijkertijd te combineren), maar laten we eerlijk zijn met de hoogtepunten die The Show beloofde, dingen hadden gemakkelijk mis kunnen gaan. De grootste publieke mode ooit, gecombineerd met elk groot model dat je je kunt voorstellen als je in meer dan 150 looks kijkt in een buitenruimte? Klinkt als het perfecte doelwit voor een invasie van Ali G (of erger) als je het mij vraagt. Maar helaas ging alles zonder problemen.

3. De modellen maakten hun entree per modus van de bus
Niet dat er iets mis is met het bussysteem, maar we kunnen ons niet voorstellen dat Voguettes ooit de metro neemt, laat staan de bus, vooral nu geruchten over bedwantsen die zich verspreiden naar de specifieke modus voor openbaar vervoer, de radars van New Yorkers hebben bereikt. Desondanks maakten modellen hun eerste entree op de landingsbaan vanuit een FNO-uitgeruste dubbeldekker. We denken dat Vogue een lange weg heeft afgelegd sinds de autodienstendagen. Oh, recessie.

4. Pharell vroeg alle fashionista's in het huis om op te staan ​​en zij deden het .
Ik bedoel, heb je ooit iemand Anna Winterour zien vertellen wat ze moeten doen? 'Genoeg gezegd.

5. J.Crew's Jenna Lyons is "doodsbang" om op de baan te verschijnen
Tijdens de paneldiscussie van Amex voorafgaand aan de aftrap van The Show, leidde Hamish Bowles een dialoog tussen Alexander Wang, Tory Burch en Creative Director van J.Crew, Jenna Lyons, waarop Lyons zei dat de eerste keer dat J.Crew presenteerde op catwalk, "het was angstaanjagend" en "intimiderend". Blijkbaar weerhoudt die dikke bonus die Lyons vorig jaar kreeg, haar niet om de kriebels te krijgen als het gaat om Fashion Week.

6. New Yorkers zijn nog steeds niet over "Empire State of Mind "
Toen de modellen arriveerden op de eerder genoemde dubbeldekkerbus, stak een langzaam teken van 'Empire State of Mind' gezongen door Alicia Keys boven de luidsprekers. Toegegeven, het was ook ons ​​themanummer, maar dat was meer dan een jaar geleden . Kan iemand niet alsjeblieft komen met een nieuw volkslied voor onze stad? Kanye? Iedereen?

7. Vogue realiseert zich nog steeds niet dat we in het technologietijdperk zijn
Nee, we hebben het niet over het feit dat ze nog steeds een prentenmagazine zijn. Gisteravond waren camera's verboden voor kijkers, wat de vraag smeekt bij iPhones en BlackBerry's die tegenwoordig net zo goed zijn als de beeldkwaliteit, is dit soort beveiliging nog steeds nodig? We zijn in het technologietijdperk, mensen. Ik kan sneller twiten dan je professionele fotografen afbeeldingen van hun Nikons kunnen downloaden.

8. Het is feitelijk op tijd begonnen
Voor degenen onder u die ooit een modeshow hebben bijgewoond, weet u dat dit een anomalie is. Het feit dat The Show om 7:30 op de stip begon, is een soort mirakiewonder. Om op te starten duurde de show misschien maximaal 15-20 minuten. We kunnen ons voorstellen dat de modellen de opdracht kregen om te lopen in het tempo dat Vogue- stafleden door de gangen rennen wanneer Anna een vraag stelt.

9. Everything Nothing Was Affordable
Oké, het is Vogue . Dus dit verbaast ons niet echt, maar bij een evenement dat alleen is bedoeld om het publiek naar het winkelen te laten gaan, lijkt het een beetje vreemd dat bijna alles dat de landingsbaan verliet (behalve de FNO-shirts) recht van de baan was. banen van high-end ontwerpers zoals Chanel, Balenciaga, Prada, enz. Er waren echter een paar spetters van H & M, Gap en Payless merchandise in de mix. Op een positieve manier zijn we er zeker van dat de modebuffet-kaarthouders die zich niet al hun uiterlijk konden veroorloven, genoten ervan hen op de ruggen van Gisele te zien.

10. Ok, we zijn vals spelen. Hier is één ding dat ons niet verbaasde

.

toen de show verrassend snel dichterbij kwam, merkte ik wat commotie op bij de middelste fontein. Toen ik erover ging kijken, kwam ik net op tijd om de achterkant van Anna's bob door de menigte te zien sluipen

.

tot volgend jaar

.

Anna Wintour en actrice Blake Lively wonen Fashion's Night Out bij: The Show at Lincoln Center

Julianne Moore

Blake Lively ziet er goed uit in Marchesa op FNO: The Show

Leighton Meester

Een model loopt de landingsbaan tijdens Fashion's Night Out: The Show at Lincoln Center

Olivia Palermo

Gisele Bundchen loopt de baan tijdens Fashion's Night Out: The Show at Lincoln Center

Anna Wintour en dochter Bee Shaffer wonen Fashion's Night Out bij: The Show at Lincoln Center

Serena Williams

Ashley Tisdale

Tory Burch

Bar Refaeli

Sasha Pivovarova en Caroline Trentini lopen tijdens de show over de landingsbaan

Lily Donaldson loopt de catwalk tijdens Fashion's Night Out: The Show at Lincoln Center

Modellen lopen op de catwalk bij Fashion's Night Out: The Show

Modellen staan ​​op de catwalk bij Fashion's Night Out: The Show at Lincoln Center

Zicht op de FNO: The Show atmosphere

L tot R: Anna Wintour, Blake Lively en Roger Federer

Gisele Bundchen en Karolina Kurkova poseren op de FNO-bus

Pharrell treedt op tijdens Fashion's Night Out: The Show at Lincoln Center

Coach's Creative Director Reed Krakoff vestigt zich en vestigt zich in winkels