Mode ontmoet functie voor Molami-hoofdtelefoon

 
Anonim

door Susie G 7 jaar geleden

Hou jij van muziek?

Heb je een waardering voor stijl en design?

Heb je ten minste $ 200 over?

Als je "ja" hebt geantwoord op alle drie deze vragen ( vooral die laatste), kijk dan eens naar de superlijnige koptelefoon van Molami .

Het merk is het geesteskind van industrieel ontwerper, Maria von Euler, die tijdens haar tijd bij Zound Industries op het idee kwam om een ​​koptelefoon te ontwerpen die rekening houdt met dezelfde principes die achter het kleermaken en modeontwerp gaan; dat is natuurlijk in staat om te vinden hoe bepaalde materialen rond de vrouwelijke vorm kunnen worden gedrapeerd om een ​​esthetische perfectie te bereiken.

Met dit in gedachten ontwierp Maria vervolgens een lijn hoofdtelefoon speciaal voor het vrouwelijke gezicht dat verrassend genoeg nooit eerder is gedaan.

De koptelefoons variëren van stijlvolle en discrete oordopjes tot diamantvormige klassieke hoofdtelefoons en zelfs tot een headwrap die wordt geleverd met onopvallende, ingebouwde oortelefoons.

Met prijzen vanaf $ 200, zijn Molami-koptelefoons zeker een traktatie voor zowel je ogen als oren, misschien niet zozeer voor je portemonnee.

Gelukkig is het schenkingsvakantieseizoen net om de hoek!

Molami Bight Napa Headphones, $ 200 bij Molami

Molami Bight Stringray-koptelefoon, $ 250, bij Molami

Molami Bight Stingray Headphones, $ 300, op Molami

Molami Twine Headphones, $ 350, bij Molami

Molami plooikoptelefoon, $ 450, bij Molami

Molami plooikoptelefoon, $ 450, bij Molami

Puppy Street Style maakt ons Squee

Gepromoveerde verhalen