Mode paaseieren! DIY Deze Spring Runway-geïnspireerde eieren

 
Anonim

door Samantha Lim

81 aandelen

4 jaar geleden

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Het versieren van kleurrijke paaseieren is een leuke manier om het lenteseizoen te vieren en we nemen het feestplezier zeer serieus. Dit jaar, toen het tijd was om de verven, verf en dozen met verse eieren eruit te halen, hebben we besloten om inspiratie te halen uit onze favoriete lenteweereltourtendensen en onze eieren dienovereenkomstig te stylen.

De trends die we hebben gekozen voor onze doe-het-paaseitjes variëren van de gingham-prints bij Oscar de la Renta tot de bloemenversieringen bij Thom Browne. We hebben zelfs een paar kleine obi karate gordels gemaakt waar dit seizoen niet genoeg van kan krijgen.

Lees verder om onze DIY-handleiding voor het decoreren van mode-geïnspireerde paaseieren te bekijken en maak je klaar voor de meest stijlvolle vakantie ooit!

1. Gingham Easter Eggs

Pastelprints waren overal op de start-en landingsbanen van 2015. Met dat in gedachten konden we niet anders dan deze Oscar de la Renta-look in paaseivorm na te maken. De sleutel tot deze look is het mengen van zwart en witte verf om een ​​vervaagde zwart / grijze kleur te creëren. Gebruik lange dunne lijnen om een ​​schoon, recht patroon te creëren. Dit ei is zeker voor degenen die geduld hebben!

2. Blauwe en witte grafische paaseieren

Zodra we deze Alice & Olivia-jurk zagen, werden we verliefd op de levendige blauwe print. Voor het maken van strakke lijnen begint u met het stencilen van de afdrukken met een potlood en vult u deze in met blauwe verf. Voila, jij hebt een Alice & Olivia-ei!

3. Denim Easter Eggs

Denim is een enorme trend voor de lente van 2015, en we zijn geobsedeerd door de rock and roll-sfeer van deze Tommy Hilfiger-denimlook met patches! Begin met het uitsnijden van kleine rechthoekjes uit drie of vier kleuren denim (ambachtswinkels hebben vellen spijkerstof die perfect zijn voor een project als dit). Doe je best om de lijnen zo schoon mogelijk te maken wanneer je de denim knipt. Werk af door de denimrechthoeken aan het ei te lijmen.

4. 70's metallic paaseieren

70's geïnspireerde stukken waren allemaal over de banen voor de lente, en Saint Laurent regeerde deze trend met prachtige metallics. Voor dit ei begonnen we met het goud te schilderen en het rond te rollen in gouden glitter voor die extra pop. Werk het ei af door een riem te maken en wikkel het midden van het ei om met rood lint.

5. Pop-art paaseieren

Voor dit leuke Loewe-geïnspireerde ei begin je door het hele ei te bedekken met een of twee lagen zwarte verf. Zodra de verf droog is, ga je gang en knip schattige kleine vormen uit stukjes vilt. Gebruik ambachtelijke lijm, breng lijm aan op de achterkant voor je uitgesneden vormen en plak ze op je ei voor een driedimensionale uitstraling.

6. Polka Dot Easter Eggs

Om het driedimensionale uiterlijk van deze Dolce & Gabbana-jurk te krijgen, moet je beginnen met het gebruik van een effen wit ei. Veeg stof en vuil weg, zodat de stippen beter blijven kleven. Plaats de zwarte stippen sporadisch over het ei met verschillende formaten. We raden aan degenen die al lijm op de achterkant hebben te gebruiken, omdat lijm vaak een puinhoop creëert die moeilijk van de schaal kan worden achtergelaten.

7. Floral paaseieren

Gebruik voor dit feestelijke Thom Browne-ei eerst een eierrek en schilder je ei volledig zwart. Nadat het volledig is opgedroogd, gebruikt u verschillende bloemenstickers en -kristallen die u in elke ambachtswinkel kunt vinden en plaatst u ze willekeurig over uw ei. Om de grillige aard van Browne's pak te krijgen, gebruikt u stickers en kristallen die variëren in maten, kleuren en vormen.

8. Polka Dot Easter Eggs

Junya Wantabe bracht geometrie naar de landingsbaan voor zijn voorjaar 2015 seizoen. Om deze monochrome bolletjesjurk opnieuw te maken, begint u met het traceren van cirkels op zwart en wit bouwpapier (het aantal cirkels en maten kan variëren). Als je klaar bent met knippen, breng je ze aan op een schoon ei. Een handige truc is om een ​​lijmstift te gebruiken in plaats van te plakken, omdat de cirkels dan plat op het ei kunnen liggen. Werk af door de puntjes te laten overlappen. Viola, je Junya Watanabe-ei is compleet.

9. Pearl Easter Eggs

Om dit prachtige Balenciaga-parelensemble te maken, begin je door het midden van het ei in te wikkelen met een dun stuk tape om perfecte lijnen te creëren. Schilder vervolgens de bovenste helft van het ei een eierschaal (geen bedoelde woordspeling) en de onderste helft zwart. In plaats van parels aan het ei te lijmen, gebruikten we parels die in de meeste ambachtelijke winkels te vinden waren! Snelle tip: om de perfecte parelachtige, eierschaalkleur te krijgen, mengden we een huidskleur en witte verf.

10. Obi-riem Easter Eggs

Hier bij StyleCaster zijn we geobsedeerd door obi riemen voor de lente, daarom waren we zo opgewonden om deze Rebecca Taylor-look te creëren. We scoorden een paar blauwe lederen veter bij onze plaatselijke handwerkwinkel om de perfecte petite obi-riem te maken. Begin met het mengen van wat blauwe en witte verf om deze prachtige schaduw te krijgen, en schilder het hele ei. Om de riem aan het ei te passen, gooi je een verflaag over het leren kant. Na het drogen, knoop je het leren kant meermaals om het ei om een ​​dikke riem te maken en maak je de look af met een schattige kleine knoop!

Foto's: Tiffany Hagler-Geard
Art Direction: Rolando Robínson