Fake A Winter Flush

 
Anonim

door Lauren Le Vine 8 jaar geleden

Een mooie winter flush zoals Rose McGowan's
is eenvoudig te bereiken.
Foto: Â © Frederick M. Brown / Getty Images

Als ik denk aan de schoonheid van de winter, is het eerste dat me te binnen schiet die mooie, rechtvaardige wangkleur. Het is zo'n frisse en mooie look!

Vrouwen proberen al jaren om een ​​manier te vinden om die prachtige, volledig natuurlijke blos te faken, helaas zonder resultaat. Het is echt de perfecte roze tint en het is zo moeilijk om iets te vinden dat dat echt repliceert - poeders zien er te kalkachtig uit en crèmes hebben de neiging om weg te glijden en weg te vegen.

Gelukkig heeft de artiest Jake Bailey, hij werkt met Katy Perry en Kyra Sedgwick, een stiekeme manier om die gekoesterde wanglook na te bootsen zonder je gezicht te hoeven bevriezen:

"Ik gebruik graag een lipstain, zoals CoverGirl's Outlast Lipstain, als een blos. Het is zo mooi voor de winter en geeft je die bevroren look. Tik gewoon met uw vinger op de applicator, tik dan met uw vinger op de appels van uw wangen en meng. Hij is doorschijnend en beweegt niet of beweegt niet, dus hij blijft lang zitten. Het geeft je een geweldige, natuurlijke flush die er gezond uitziet. "

Hoe fantastisch en gemakkelijk is dat? Probeer het eens en vertel me wat je denkt!

Als een van 's werelds grootste schoonheidssites, ontvangt DailyMakeover.com voortdurend producten van beautybedrijven voor redactionele beoordeling. Lees onze redactionele ethische belofte als u wilt weten hoe we producten selecteren die u wilt gebruiken.

Gepromoveerde verhalen