Nep tot je het haalt: strandgolven zonder het strand

 
Anonim

door Ashley Okwuosa 5 jaar geleden

Door al onze handige schoonheidsproducten verbeteren en verbeteren we onze functies waarmee we zijn geboren, en spelen we de functies af waarvan we wilden dat ze een beetje meer aandacht kregen. Dus dat zeggen "nep maken totdat je het haalt" kan echt klinken in de schoonheidswereld - als je vollere lippen wilt, maak ze dan; moediger browsers, maak ze; en een voorgevormde kaaklijn, contour het! In deze kolom leren we je de tips en trucs om je functies aan te passen en "het te vervalsen" totdat je "het haalt"

Golvend, behaard haar doet ons lijken alsof we onberispelijk en zorgeloos wakker zijn geworden, maar hoe haal je dit Californische koele haar zonder dat er zand tussen je tenen zit? De sleutel is dat het lijkt alsof je het helemaal niet hebt geprobeerd. Voor een snelle en eenvoudige handleiding over hoe u het gemakkelijke, luchtige haar kunt krijgen, bekijkt u de onderstaande tips!

Gebruik een reinigende conditioner: sla de shampoo over en ga voor het reinigen van conditioner in plaats daarvan, wat zal helpen om wat natuurlijke oliën in je haar te houden. Haar houdt de textuur beter vast als er een beetje korreligheid aan kleeft, dus strip het niet volledig schoon in de douche.

Structuur toevoegen: als het haar nog vochtig is, gebruik dan een verdikkende spray om de textuur te stimuleren. Als je dik haar hebt en je gewoon je golven wilt verbeteren, gebruik dan een golfspray zoals Wave Primer Spray van Vidal Sassoon.

Vlecht het op: Vlechten met je haar is de beste manier om golven te creëren zonder warmte te gebruiken. Voor het beste resultaat, vlecht je haar als het vochtig is - niet nat - en slaap er 's nachts op. Vlechten met volledig nat haar maakt het moeilijk om te drogen, maar als je haar vochtig is, is het in de beste staat voor het vasthouden van de textuur.

Krullen weg: 's Morgens moet je misschien een paar stukjes haar repareren om precies die look te krijgen die je wilt. Met een krultang grijpt u willekeurige delen van het haar en krult u weg van uw gezicht, terwijl u de stok losjes vasthoudt voor golven, niet voor krullen. Zodra het haar is afgekoeld, haal je je vingers van onderaf om de golf te breken en het er natuurlijker uit te laten zien.

Afbeelding via Imaxtree