Fake It tot je het maakt: ziet er goed uit als je ziek bent

 
Anonim

door stylelindspiration 4 jaar geleden

Imaxtree

Door al onze handige schoonheidsproducten verbeteren en verbeteren we onze functies waarmee we zijn geboren, en spelen we de functies af waarvan we wilden dat ze een beetje meer aandacht kregen. Dus dat zeggen "nep maken totdat je het haalt" kan echt klinken in de schoonheidswereld - als je vollere lippen wilt, maak ze dan; moediger browsers, maak ze; en een omgekeerde kaaklijn, contour het! In deze kolom leren we je de tips en trucs om je functies aan te passen en 'faken' tot je het 'haalt'.

Het is die gevreesde tijd van het jaar: koude en griepseizoen. Net wanneer we klaar zijn om onze nieuwe herfstdraden te laten zien en de nieuwste herfstlooks uit te proberen, komen er koude symptomen binnen, waardoor we meteen weer in bed willen kruipen. Je kunt er alleen maar schattig uitzien als je constant je neus blaast als een hoorn of hoest om de paar minuten. Waarom, verkoudheids- en griepseizoen, waarom moet je zo wreed zijn ?!

Verkoudheid is fysiek echt zwaar op je. Tussen de jeukende en waterige ogen, rode neuzen, ontstoken sinussen, gesprongen lippen en al het andere is het een recept voor een ramp. Omdat elk van deze factoren je schoonheidsspel verpesten, is het belangrijk om een ​​paar trucs voor je te hebben (samen met misschien een paar weefsels) om iedereen te laten denken dat je je echt geweldig voelt.

Blijf gehydrateerd : deze klinkt misschien als een goed idee, maar het kan niet meer waar zijn. Zoals het gezegde luidt: "Voed een kou, verhonger koorts", zorg er dus voor dat je je lichaam veel water en fruit op waterbasis geeft om gehydrateerd te blijven van binnen naar buiten. Bovendien is vochtinbrenging van buiten naar binnen ook de sleutel, dus laad 's ochtends en voordat u naar bed gaat een zachte moisturizer. Probeer Cetaphil Moisturizing Lotion voor een echte skin-saver.

Vermindering van wallen bij de ogen: Omdat vocht zich in uw ogen ophoopt als u ziek bent, begint u met slapen op een hoger gelegen plek om de vloeistof 's nachts af te voeren. Ook, voordat je in bed gaat, plaats twee metalen lepels in de vriezer, en recht wanneer je wakker wordt, zet ze een paar minuten over je oogleden. Door de kou worden de bloedvaten vernauwd waardoor je ogen er minder opgezwollen uitzien (en niet te vergeten: maak je wakker terwijl je bezig bent!). Als al het andere niet lukt, probeer dan Origins No Puffery Cooling Roll-On, wat niet alleen helpt bij het verwijderen van de bladerdeeg, maar ook voor het opvrolijken van donkere kringen.

Neiging voor uw sinussen: aangezien uw neus 10 keer de normale maat kan hebben als u ziek bent, houdt u een flesje zoutoplossing in uw handtas om uw neuspassages de hele dag op te ruimen, of probeert u een dampende behandeling door te plaatsen je gezicht een paar minuten boven een kom stomende heet water en eucalyptusolie houden voordat je naar de klas of werk gaat.

Kies een Stay-Put Foundation: aangezien verkoudheid constante neusblazen en afvegen vereist, draag een duurzame foundation zoals MAC Studio Fix Fluid Foundation om je make-up op zijn plaats te houden. Bewaar ook een tube concealer bij je, zoals Stila Stay All Day Concealer voor retouches.

Ga waterdicht: de kans bestaat dat je ogen waterig worden of een paar keer per dag moeten worden ingewreven, dus kies voor een waterdichte mascara en eyeliner om alles de hele dag lang te laten rusten. Probeer ook 's ochtends wat oogafwijkingen voor roodheid in je ogen te plaatsen voordat je oogmake-up toepast om de roodheid in de knop te verminderen.

Perfect je pruillip: dikke neuzen resulteren vaak in de gevreesde mondademhaling, die dan leidt tot droge lippen - het is een verlies-verlies! Gebruik een blik super-hydraterende lippenbalsem om dit probleem te bestrijden, zoals Burt's Bees Beeswax Lip Balm. Zorg ervoor dat je je handen tussen de applicaties door wast!