Eyeliners die niet kreuken: 8 keuzes die blijven zitten

 
Anonim

door Ashley Okwuosa 5 jaar geleden

Als je een fervent eyeliner-gebruiker bent, weet je hoe moeilijk het kan zijn wanneer je voering in je vouw begint te komen. Olieachtige oogleden of niet, halverwege de dag dat je je deksels fixeert en je ogen herstelt vanwege make-up van lage kwaliteit. Wat nog erger is, is dat je de kreukeling niet eens merkt tot je na een lange dag al thuis bent, wetende dat je rondliep met "wasbeerogen" voor wie weet hoe lang.

We haten net zo veel als het volgende meisje, en daarom werken we heel, heel erg hard om producten te vinden die daar niet naartoe gaan. Hierboven hebben we acht van onze favoriete eyeliners afgerond - vloeistof! gel! potlood! alles! - zodat je de perfecte voering kunt vinden die niet kreukt.

Meer van Beauty High:
The One Thing: CoverGirl Bombshell Intensity Eyeliner
Winged Eyeliner: de beste video-tutorials die er zijn
1 dingen waar niemand je over vertelt: vloeibare eyeliner

Als je constant problemen hebt met je eyeliner in je vouw te krijgen, moet je deze proberen.

Er zijn zoveel dingen over deze voering die het een favoriet maken. Het glijdt soepel, duurt de hele dag (en nacht), en de tip van de applicator maakt het een geweldige voering voor kattenogen.

CoverGirl Bombshell Intensity Liner, $ 7, 19, Drugstore.com

Dit schaduw- en gel-eyeliner-duo is een redder in nood voor elke beauty-babe die haast heeft! Creëer onderweg een smokey eye of gebruik het voor eyeliner dat bij dit multitasking-wonder blijft.

Ramy Beauty's The Perfect Eye Wand, $ 24, Ramy.com

Stilla's Stay All Day Liner is een favoriet van fans, en het is gemakkelijk te zien waarom. Het vouwt niet en blijft zo lang als nodig.

Blijf de hele dag waterproof Liquid Eye Liner, $ 20, Sephora.com

Goedkoop, chic en effectief. Als dat je checklist voor de perfecte eyeliner is, zoek dan niet verder. Dit product maakt de applicatie naadloos, en het is zeker dat je de hele dag blijft zitten.

L'Oréal Infallible Gel Liner 24 uur, $ 9, 99, Ulta.com

MAC Cosmetics Powerpoint-potloden zorgen voor een langdurige matte afwerking, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze waterdicht zijn.

MAC Cosmetics Powepoint Eye Pencil, $ 16, maccosmetics.com

Het 24/7 Glide-On Eye Pencil van Urban Decay wordt geleverd in een reeks kleuren, plus ze zijn slijtvast, gemakkelijk aan te brengen en blendbaar.

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Eye Pencil, $ 20, Sephora.com

Voor degenen die de wonderen van Buxom's Inside Eyeliner nog niet hebben ontdekt, waar wacht je nog op? Dit product is er een voor de boeken. Het glijdt soepel over, waardoor de kans op irritatie tijdens het aanbrengen afneemt.

Buxom Insider Eyeliner, $ 14, sephora.com

Gel voering lijkt misschien intimiderend voor sommigen, maar dit product maakt de applicatie gemakkelijk en zonder stress. En, zoals de naam al doet vermoeden, het is een langhoudende formule.

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner, $ 24, sephora.com

#NailCall van dinsdag: Return of the Ombre and 3D Nail Art