Exclusief: bekijk Celebrity make-up artiest Rae Morris Leer je hoe je omlijnt

 
Anonim

door Kristen Bateman 3 jaar geleden

Schoonheidstrends zullen komen en gaan, maar het lijkt erop dat contouren hier zijn om te blijven dankzij het grote aantal beroemdheden die niet verlegen zijn om hun technieken te onthullen. Hier, celeb-make-upartiest Rae Morris, die net haar zesde boek uitbracht, genaamd Make-up Masterclass (het bevat ook een behoorlijk geweldige app met video-tutorials om erbij te helpen - waar deze video deel van uitmaakt) laat ons exclusief zien hoe je een omgaan met de schoonheidstrend.

Met een achtergrond die ook redactioneel is (denk aan: spreads in Vogue Italia en BAZAAR van Harper ) gelukkig, is de stijl van Morris er een die natuurlijk is in plaats van overdreven. Bekijk haar zelfstudie hierboven en lees vervolgens verder voor 10 van haar ultieme schoonheidstips.

Focus op het optillen van je ogen.

"Het kan me niet schelen hoe geweldig je rokerige oog is", zegt Morris, "de vraag is, tilt het je ogen op? Maakt het je ogen mooier in vorm? "Morris stelt voor om een ​​foto van jezelf te maken voor en na het doen van je eyeliner. Stel jezelf de vraag of je jezelf mooier gemaakt hebt, of juist verbeterd wat je niet leuk vindt. Volgens haar is het beste wat je kunt doen make-up aanbrengen onder het oog, wat ons naar haar volgende tip leidt.

Wat je onder het oog aanbrengt, is belangrijk.

"Het is wat je doet onder het oog dat je lift, " zegt Morris. "Als ik een doorgezakte of doorhangende blik heb, en ik til gewoon mijn bovenste oog op, heb ik helemaal niet het oog opgelicht. Mijn nummer één tip met oogmake-up is om eerst het onderoog te doen. Je krijgt de lift en de extensie die je wilt. Verbind de bovenkant met de onderkant. "Met andere woorden, breng een voering onder je onderoog aan en duik deze naar boven. Als je een kattenoog boven je wimpers boven de wimpers doet, kun je de twee lijnen verbinden.

Leef door de phi-meting.

In Morris 'boek is veel van de theorie gebaseerd op het wetenschappelijke concept van de phi-meting. "Het is een wetenschappelijk feit dat alles wat een phi-meting heeft, aantrekkelijk is, ongeacht je leeftijd, geslacht of ras." Morris legt uit dat de schilderijen van Leonardo Da Vinci, het gezicht van Marilyn Monroe, en de piramides allemaal perfecte phi zijn . Eigenlijk is het een reeks verhoudingen die wetenschappelijk aantrekkelijk zijn - en deze website legt het in meer eenvoudige bewoordingen uit.

Dit vertaalt zich naar make-up in het idee van universele schoonheid. Morris zegt dat wat er ook gebeurt, elke vrouw die haar make-up door haar laat doen, op zoek is naar het Perzisch ogende amandeloog. Het gaat om het begrijpen van je eigen oog om de perfecte make-uplook te krijgen, en Morris 'boek heeft verschillende grafieken die je helpen de juiste afmetingen te krijgen. In eenvoudige bewoordingen: weet waar het hoogtepunt van je oog is en vergroot de beweging van je eyeliner tot dat punt.

Laat je lippen kleiner lijken.

"Als je je lippen er jonger wilt laten uitzien, moet je je lippen kleiner laten lijken en ze naar binnen verplaatsen", zegt Morris. Ze suggereert dat het uitbreiden van je lippen met voering niet altijd het beste is, het kan je er veel, veel ouder uit laten zien. In plaats van die trendy voering te gebruiken om je lippen er groter te laten uitzien, breng je je lippenstift aan en stop je iets voor de natuurlijke rand van je lip voor een heldere look.

Je kunt niet fout gaan met coole kleuren.

"Purpels, lavendel en kleuren met blauwe ondertoon zorgen ervoor dat je er minder vermoeid uitziet", zegt Morris als het gaat om oogmake-up. Op dezelfde manier zorgt een koele rode lipstick of roze lipgloss ervoor dat de tanden er witter uitzien. Geel en goud hebben de neiging moeilijker te trekken - ze kunnen de ogen geeler doen lijken en de tanden donkerder lijken.

Gebruik spaarzaam markeren.

"Markeerstift is mooi op de juiste plaatsen", zegt Morris. "Maar je moet de juiste kleur gebruiken voor de teint. De huid moet er glanzend uitzien, niet alsof er kleur is. "Morris zegt dat het aanbrengen van een markeerstift de kunst is om hem in natuurlijk licht aan te doen. Je zou het alleen moeten zien als je in een hoek draait, voor het beste effect, en het zou moeten passen bij je huidskleur.

Geen kleurcorrectie meer.

Het is het volgende grote ding in schoonheidstrends, maar Morris haat het. Ze zegt dat de beste make-upartiesten over de hele wereld het gewoon niet doen, en terecht. "Het simpele feit is dat als je fotografeert met een goede camera, deze grijs zal worden. Als je een rode of groene make-up hebt, zijn er in het rode spectrum ongeveer 300 variabelen alleen, in het groen zijn er waarschijnlijk meer. Je moet de exacte schaduw krijgen; als je dat niet doet, wordt het gewoon grijs voor de camera. "Morris legt uit dat het een theatrale truc is, en werkt alleen als je het goed vindt met" ongeveer drie centimeter van de basis ".

Vloeipapier is het beste voor een vette huid.

Morris zegt dat ze leeft door vloeipapier schoon te maken bij het maken van make-up op een vette huid. Geen enkel product is beter voor het moeiteloos absorberen van de olie. Je kunt de goedkoopste kopen bij drogisterijen en ze werken prima.

Gebruik abrikozenkleuren om donkere kringen te verbergen.

Morris zegt abrikoos gekleurde concealers zijn je beste gok voor verbergen onder de ogen. "Het is een natuurlijke huidskleur en het haalt het blauw eruit." Het is een eenvoudige oplossing, en het ergste wat je kunt doen bij het gebruik van de schaduw is dat je onderoogje er iets te goudkleurig uitziet. Met andere woorden, bij het kiezen van een concealer voor donkere kringen, zoek er een met meer roze tinten.

Als je tijd hebt, maak je contour.

Zoals ze in de bovenstaande video zegt, is Morris van mening dat contouren de krachtigste techniek is vanwege de manieren waarop het je gezicht kan optillen. Vergeet niet om te mengen!