Alles wat u moet weten over de Holmes & Yang-presentatie

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Eerder vandaag versterkte Katie Holmes haar positie in de modewereld dankzij de goed ontvangen debuutpresentatie van haar lijn Holmes & Yang, een samenwerking met haar oude stylist en vriendin Jeanne Yang .

Hoewel Holmes & Yang in 2008 daadwerkelijk is gelanceerd, wordt het exclusief verkocht in luxe winkels zoals Barneys New York en de beroemde Forty Five Ten-boetiek in Dallas, maar met de presentatie van vandaag onder de riem is het nu klaar om in de grote te breken. Hier is alles wat je moet weten over de eerste show van Holmes & Yang.

  • Beveiliging was krap . Hoewel de meeste presentaties aan de kleine kant zweven, verwierp het PR-team achter de show een overvloed aan kaartjesverzoeken en zorgde ervoor dat de enige mensen die de show te zien kregen, redactie van de A-lijst waren. Geen interviews met Holmes of Yang waren toegestaan.
  • In de shownotities stond dat het hun doel was "om de nevenschikking van door mannenkleding geïnspireerde silhouetten en vrouwelijke verzinsels te onderzoeken", en dat is precies wat ze deden. In feite lijkt deze beschrijving perfect te passen bij de stijl van Holmes door de jaren heen, die consequent heeft gespeeld met herenkleding, maar nog steeds ongelooflijk zacht is gebleven.
  • In wezen is deze lijn glamoureuze basics. Socialite (en lid van Vanity Fair 's International Best Dressed List) Lizzie Tisch beschreef het als "zeer draagbaar". Holmes zei zelf een paar weken geleden tegen WWD dat "het in essentie stukken zijn die zijn geëvolueerd uit de basis, maar niet te ver weg. ”
  • De materialen zijn meer dan luxe. "We gebruiken veel zijde en leer en suède, " zei Holmes. Gewatteerde leren bommenwerpers en prachtige zijden broeken vulden de 14 look-collectie.
  • Hoewel de ontwerpen misschien wat onopvallend lijken, zeggen de critici dat het een overwinning is omdat ze het simpel houden. Er zal altijd tijd zijn om risico's te nemen in de toekomst, maar nu is het belangrijkste wat het merk verkoopt.
  • Suri Cruise was er niet. Ze ging naar school op de elite Avenues in Chelsea.
  • Het bovenstaande beeld is dat Holmes de presentatie verlaat - uitgedost in de rij. Klik hier voor een complete kijk op de collectie.