Alles wat u moet weten over het nieuwe $ 10,5 miljoen appartement van Chelsea Clinton

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden


Terug in juli 2010 - bijna een jaar voordat Kate Middleton en Prince William de knoop doorhakken - richtten de Amerikanen zich op het huwelijk van een ander politiek huwelijkspaar: Chelsea Clinton en haar investeringsbankier, Marc Mezvinsky. Clinton, de dochter van voormalig president Bill Clinton en zijn vrouw, staatssecretaris Hillary Clinton, is al jaren in de media gevolgd, dus het was echt een gedenkwaardige gelegenheid.
Na hun huwelijk trok het echtpaar Mezvinsky's 'starterskussen' aan - een vier miljoen dollar tellend Manhattan-appartement in The Grand Madison, een prestigieus gebouw in de wijk Flatiron. Ondanks het serieus chique adres, hebben ze geruild en bedoelen we. Hier vindt u alles wat u moet weten over de nieuwe opgravingen van het duo.
1. De nieuwe spread van het paar bevindt zich op The Whitman, op 21 East 26th Street. Het luxe, vooroorlogse gebouw kijkt uit over Madison Square Park en beschikt over slechts vier residenties, allemaal met een benijdenswaardige uitzicht op het centrum van Manhattan. Het gebouw werd gebouwd in 1924. De huidige verspreiding van het paar in The Grand Madison (die ze niet hebben verkocht) bevindt zich in de straat op 225 Fifth Avenue, een gebouw dat beroemd is om zijn prachtige veelkleurige baksteen en historische betekenis.
2. Terwijl hun huidige appartement drie slaapkamers en 1922 vierkante meter heeft, zijn ze misschien van plan hun familie in de nabije toekomst uit te breiden, omdat hun nieuwe appartement vier slaapkamers, zes badkamers en een kantoor aan huis heeft en een kan worden omgezet in meer slaapkamers als vier er gewoon niet aan doen als hun fraaie schoonfamilie op bezoek komt.
3. De voorzieningen van het gebouw zijn ook top. Behalve een portier, is er een enorme privé-bewoners alleen een fitnessruimte en een gekoelde pakkamer. Als u niet bekend bent met een gekoelde pakketruimte, is het in feite een plaats waar uw bederfelijke goederen die vanuit de hele wereld zijn verzonden, in alle rust kunnen zitten als u de stad uit bent op uw al even chic landgoed of een andere exotische locatie.
4. Het appartement heeft een 252 vierkante voet planten terras en potentieel meer buitenruimte, hoewel het niet is bekendgemaakt.
5. Elke woning in The Whitman heeft luxe afwerkingen zoals op maat gemaakte Arclinea-kasten, evenals Miele- en Sub-Zero-apparatuur en Italiaanse marmeren badkamers. Er zijn ook Crestron smart home-systemen in elke unit, voor volledige beveiliging.
Foto via Douglas Elliman