Elke keer namen Celebrity Look-Alikes Twins Selfies met elkaar

 
Anonim

door Jason Pham 3 weken geleden

Foto: Kevin Mazur / Fox / WireImage Michael Kovac / Getty Image Jesse Grant / WireImage. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Iedereen heeft een beroemdheid verward met een andere beroemdheid. Er zijn Keira Knightley en Natalie Portman. Er zijn Katy Perry en Zooey Deschanel. Er is Sarah Hyland met Mila Kunis, Lucy Hale en vrijwel elke andere brunette met grote ogen in brunette met grote ogen in Hollywood. En hoewel Hollywood nooit een tekort doet aan celebrity-look-alikes, is het zeldzaam dat deze look-alikes elkaar erkennen - laat staan ​​dat ze samen een selfie maken. Maar wanneer het gebeurt, is het zeker verbazingwekkend.

MEER: 15 serieus Uncanny Celebrity Look-Alikes die je geest zal pijpen

Vooraan, bekijk elke keer dat celebrity-doppelgängers twinning-selfies samen hebben genomen. Van de actrices die je niet uit elkaar kunt laten zien aan de roodharigen die min of meer op een tweeling lijken, deze sterren zullen je zeker een dubbele take laten maken. Bereid je voor op je geest om te worden opgeblazen.

Sarah Hyland en Lucy Hale

Bekijk dit bericht op Instagram

Iedereen probeert sommige zusters te casten?

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale) op

Als het op celebrity-look-alikes aankomt, zijn Hyland en Hale nooit eindigend. De twee zijn aangezien voor Selena Gomez, Mila Kunis en tientallen andere Hollywood-brunettes - inclusief elkaar. De acteurs gaven fans wat ze wilden in 2018 toen ze samen een twinning-selfie namen. Als Hale's hoed en Hyland's bril er niet waren geweest, zouden we ze niet uit elkaar kunnen houden. "Iedereen probeert sommige zusters te casten?" Hale ondertitelde haar Instagram. Hyland ondertiteld van haar, "Grote ogen & borstelige brows