Elk schokkend detail van de Kim Kardashian-diefstal bij Gunpoint in Parijs

 
Anonim

door Bibi Deitz 2 jaar geleden

Foto: Getty

Update, 13 oktober, 9:30 uur:

We weten al dat Kim Kardashian het niet zo goed doet na de overval in Parijs onder schot, dankzij de opmerkingen van Khloé Kardashian in die zin op 'The Ellen DeGeneres Show' eerder deze week. Blijkbaar lijdt Kim eigenlijk aan flashbacks, en heeft ze zich tot professionele counseling gewend op zoek naar troost, E! Nieuws verslagen. "Kim is nog steeds erg paranoïde als ze alleen is", vertelde een bron aan de uitlaat. "Ze heeft flashbacks en slaapt niet goed. Haar beveiliging is nu altijd om haar heen. '

Het kan zeker niet helpen dat een nieuwe video is opgedoken en de inhoud ervan is super schetsmatig. Blijkbaar filmde iemand Kim in een deken op een bank, FaceTiming met iemand kort nadat de politie naar de plaats delict in Parijs was gekomen, meldt TMZ. Cops zijn overal in de accommodaties van het luxe hotel, op zoek naar bewijs, en zowel Kim als de politie zijn zich niet bewust dat iemand aan het filmen is.

Het is illegaal in Frankrijk om iemand zonder toestemming in een privéomgeving op video te filmen, wat betekent dat iedereen die deze beelden nam, voor een jaar in de gevangenis kon worden gegooid en een boete van ongeveer $ 50.000 kreeg.

Krediet: Instagram | @Kim Kardashian

Hoewel het materiaal deze week online is geplaatst, hebben de advocaten van Kim het onmiddellijk vernietigd door de publicaties eraan te herinneren dat dit soort film tegen de wet is.

Geen wonder dat Kim het nog steeds moeilijk heeft. In de nasleep van zoveel drama, kan het niet fijn zijn om een ​​video als deze op te nemen en geen idee hebben wie de beelden heeft gemaakt. Maar er is goed nieuws: "Kim doet het beter", vertelde de bron aan E !, hoewel "ze nog een lange weg heeft om te herstellen van de overval."

Kim leunt meer dan ooit op haar beroemde familie: "Haar vrienden en familie hebben heel veel steun verleend", voegt de bron eraan toe. 'Haar zussen en moeder hebben haar elke dag gecontroleerd.

.

Kanye is aan haar zijde geweest toen hij niet werkte en haar non-stop belde om bij haar in te checken. '

Update, 5 oktober, 16.20 uur:

Het lijkt erop dat de politie misschien een voorsprong heeft gevonden in de Kim Kardashian- zaak, dankzij de beveiligingsbeelden van een nagelsalon. Omdat deze hele sage niet dichter bij de plot van een echte actiefilm kon komen, werden de overvallers naar verluidt op de camera gevangen dankzij de reflectie van een "perfect geplaatste" spiegel in een nabijgelegen salon, meldt The Sun.

De politie vond de vreemdeling-dan-fictiebeelden in de luxe Bel Ange salon bij Kim's logies in het Hotel de Pourtalés in Parijs, volgens de publicatie. Blijkbaar had een mezzanine-level camera in de salon een buitenspiegel, die de ontsnapping van de aanvallers weerspiegelde. Er was ook een tweede camera op de grond, die ook de gewapende mannen op de vlucht sloeg.

'De politie heeft de beelden op dinsdagochtend in beslag genomen', vertelde een vriend van de eigenaar van de nagelsalon aan The Sun. "Ze hebben de eigenaar verteld om er niet over te praten met de media."

"Ze mocht het zelfs niet zelf bekijken, maar ze vertelden haar wat erop stond, " vertelde de vriend aan The Sun. "Ze zeiden dat het hun gezichten toonde."

Door beelden van twee afzonderlijke camera's werd de bemanning van rovers op heterdaad betrapt. "De camera op de bovenverdieping ving de bende op in een spiegel die uitkeek op straat, " zei de bron. "Het schoot hen perfect terwijl ze zich een weg baanden door dit winkelgebied en toen kreeg ze een tweede camera terwijl ze zich een weg baanden door een ontgrendelde gang naar de parkeerplaats. De politie heeft de eigenaar verteld dat hij hen de beste leiding heeft gegeven. "

Update, 4 oktober, 12 uur:

Twee nachten geleden, nadat gewapende gangsters een hotelconciërge hadden ingehaald, ingebroken in Kim Kardashian 's weelderige Parijs-logies, de realiteitsster onder schot gebonden en gekneveld, en vertrokken met meer dan $ 10 miljoen aan sieraden, was Kim in staat zich los te maken van haar banden en waarschuw de politie. Maar hoe?

Hoewel de familie Kardashian nog geen openbare verklaring heeft afgelegd over de beproeving - nu al een minuut - vertelde een bron aan de mensen dat Kim wist te ontsnappen door 'haar handen te wriemelen'.

Kim 'was vastgebonden en gekneveld met ducttape om haar hoofd gewikkeld, ' zei de bron. 'Ze deden plastic banden om haar polsen, maar ze slaagde erin haar handen uit de polsbanden te persen door haar handen te wringen.'

Krediet: Instagram | @Kim Kardashian

Nadat de dieven het terrein op motorfietsen waren ontvlucht en Kim zichzelf had bevrijd, "schreeuwde ze vanaf het balkon" van Hotel de Pourtalès, vertelde de bron aan People .

Ze kon de politie niet bellen ( les flics ), omdat de overvallers opstonden met een mobiele telefoon (niet twee, zoals eerder gemeld), tas en 1.000 euro naast de juwelen, dus ze moest ouderwets gaan manier van schreeuwen om hulp. Tussen haakjes: er was geen "compromisinformatie" op de telefoon en het is op afstand schoongeveegd, zo meldt TMZ.

BFF Simone Harouche, die beneden in het caverneuze appartement van twee verdiepingen logeerde, hoorde haar geschreeuw, maar op dat moment had ze Kim's bekende lijfwacht Pascal Duvier al op de hoogte gesteld. Toen ze voor het eerst de commotie boven hoorde, sloot ze zichzelf op in een badkamer en belde Duvier, zo meldt TMZ. Het is echter niet duidelijk waarom ze op dat moment niet het Franse equivalent van 911 (dat is 112, FYI) heeft genoemd, hoewel het mogelijk is dat

.

ze wist niet welk nummer ze moest bellen.

Krediet: Instagram | @kourtneykardash

Duvier keerde in elk geval terug naar het appartement "twee minuten nadat de rovers vertrokken", aldus TMZ. Hij had Kourtney Kardashian en Kendall Jenner bewaakt terwijl ze de clubs raakten.

Kennelijk probeerde Kim, gekleed in slechts een gewaad, Duvier te bellen toen ze "ten minste één gemaskerde man en een ander met een politiehoed door een glazen schuifdeur" zag en om drie uur 's ochtends laarzen op de trappen van haar appartement hoorde, TMZ-rapporten. Maar nogmaals, het is onduidelijk waarom ze 112 niet meteen heeft gebeld. Is het mogelijk dat niemand is geïnformeerd over de noodnummers tijdens hun reis naar het buitenland?

Volgens een bron via E! Nieuws, 'sms'te Pascone Pascal Duvier en Kourtney Kardashian. Ze kon 911 niet van haar telefoon bellen. '

Krediet: Instagram | @kourtneykardash

De People- bron voegde eraan toe dat Kim moeite moest doen om zo kalm mogelijk te blijven. "Ze was hysterisch maar schreeuwde niet, omdat ze wist dat ze zich moest stilhouden om te overleven, " zeiden ze. "De rapporten over haar angst om te worden verkracht, zijn reëel. Ze dacht echt dat ze verkracht zou worden. Ze had de hele tijd een pistool tegen haar hoofd. '

Een bron vertelde pagina zes: "Dit was een situatie van leven en dood. Ze braken in toen ze in bed lag en legden een pistool op haar hoofd. Ze moest smeken en smeken om haar leven, ze vertelden dat ze een moeder was en vertelde ze over haar kinderen. "Hoewel de eerste rapporten zeiden dat ze opgesloten zat in de badkamer, zei de bron van deze publicatie dat een deel niet klopt, hoewel ze gedwongen in de badkuip.

Het duurde ongeveer zes minuten, TMZ rapporten. Kim vertelde de politie dat de dieven geen Engels kenden en alleen Frans spraken; ze herkende echter het woord 'ring, ring' (' bague, bague ') en vertelde hen waar ze haar gigantische, gloednieuwe, tweede verlovingsring had neergezet. Het was op dat moment dat haar mond was opgenomen, omdat ze bleef huilen en smeken om haar leven.

Kim recupereert nu in New York, nadat hij gisterenochtend is herenigd met Kanye West en kinderen Noord en Sint (nadat hij een privévliegtuig had teruggebracht naar New York, onmiddellijk nadat hij een verklaring had afgelegd aan de politie na de aanval). Een familiebron vertelde mensen dat ze 'nog steeds van streek is, maar als ze bij de kinderen was, voelde ze zich een beetje beter'.

Gelukkig waren haar kinderen de hele tijd in New York, en niet in Parijs voor de modeweek met hun moeder. "Kim heeft de kinderen in NYC achtergelaten omdat ze dacht dat het een veel betere omgeving voor hen zou zijn", zei de People- bron.

"Ze heeft een verklaring afgelegd aan de politie van Parijs en ze onderzoeken, " zei de bron van Page Six . "Ze kijken naar beveiligingsbeelden. De plaats waar ze logeerde is een boetiekhotel waar zij en Kanye eerder verbleven hebben. Veel beroemdheden blijven daar. Ze lag de hele nacht in bed en dacht dat ze veilig was. '

Foto: Hotel de Pourtalès

Echter, "nu moet alles veranderen voor zover haar veiligheid gaat", voegde de Page Six bron toe. "Haar beveiliging is en zal dramatisch worden opgevoerd."

En wat betreft iedereen die publiciteitsstunt roept, dat is gewoon niet waar, zei de bron, en noemde dergelijke beweringen 'absurd en aanstootgevend' en voegde eraan toe dat Keeping Up with the Kardashians op dat moment niet aan het filmen was. "Er waren geen camera's voor de Kardashian-schietpartij in Parijs, " zei de bron. "Dit was een angstaanjagend incident, Parijs is op dit moment gewoon geen veilige plek."

Hoewel de politie surveillancebeelden heeft opgezocht, vertellen bronnen aan TMZ dat er geen camera's in of buiten het hotelgebouw waren, zo blijkt. Er zijn beelden van politie-toezicht, maar TMZ meldt dat de camera niet naar de voorkant van het gebouw is gericht en dat de dieven buiten het kader zijn gebleven. De politie onderzocht de buurt op zoek naar video van nabijgelegen vestigingen, maar heeft tot nu toe niets gevonden.

Foto: Hotel de Pourtalès

Sommigen speculeren dat het een inside job was, volgens TMZ. Zowel de Kardashians als de politie denken dat het geen toeval was dat Kim geen bodyguard had toen de aanval plaatsvond en dat de schutters getipt waren.

Kim had vrienden tot vlak voor de overval, en Duvier is bijna altijd ironisch genoeg door Kim's kant van de zaak, ze had op die dag gekscherend geklaagd op Instagram dat hij "altijd in mijn leven was!"

Bekijk dit bericht op Instagram

Deze kerel is altijd op mijn schot!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Als iemand Kim's aanvallers heeft getipt, is er een lange lijst met verdachten, meldt TMZ: "Er zijn meerdere eenheden in het gebouw en veel mensen die betrokken waren bij de Paris Fashion Week wisten van Kim's komen en gaan." Ze voegden eraan toe dat de politie de telefoongegevens bijhoudt van verschillende mensen die nu verbonden zijn met het hotel.

Trouwens, het is mogelijk dat Kim het doelwit was van een ring van beruchte juwelendieven die bekend staan ​​als Pink Panther, pagina zes . "Ze werden zeker genoemd", vertelde een bron aan de publicatie.

"Dit soort overval had alleen kunnen worden uitgevoerd door een geavanceerde internationale criminele organisatie", vertelde een bron dicht bij het politieonderzoek aan de Daily Mail . "Het zou moeten zijn als ze enige hoop hadden om de gestolen juwelen opnieuw te classificeren en ze opnieuw te verkopen."

Bovendien voegde de Mail- bron eraan toe dat Kim in de dagen voor de aanval door twee mannen was achtervolgd; een poseerde als een detective in burger en een andere als een fotograaf. "Kim Kardashian heeft ten minste drie dagen voor de overval een staart gekregen, " zei de bron. "We weten dat er een man was die zich voordeed als een fotograaf die de Amerikaanse beroemdheid op een motorfiets volgde om haar verblijfplaats te achterhalen. Een andere man deed zich voor als een gewone rechercheur om donderdagavond in het exclusieve Ferdi-restaurant naast haar te gaan zitten. '

Krediet: Instagram | @byjayme

Paparazzi daagde de nepfotograaf uit terwijl hij probeerde hun gesprekken af ​​te luisteren, blijkbaar; de faux-detective liep weg toen Ferdi-medewerkers hem om zijn geloofsbrieven vroegen.

"We kennen de kentekenplaat van een van de gebruikte voertuigen - een Fiat 500 - en een foto van een van de verdachten, " zei de bron. "Ze lijken allebei Frans en zeer professioneel."

Pink Panther bestaat al bijna 30 jaar en vermomt zich meestal in kostuums, zo meldt Page Six . Ze zijn "de grootste, meest succesvolle bende diamantdieven ter wereld, met meer dan 370 overvallen ter waarde van $ 500 miljoen", aldus CBS News.

"Pink Panther is een systeem", zei een zelfverklaard stichtend lid van Pink Panther, Rakjo Causevic, dit jaar, toen juwelen die toebehoren aan de Kroatische ambassadeur in Montenegro werden ontdekt in een appartement dat Causevic had gehuurd.

Update, 3 oktober, 11:45 uur:

We wisten dat Kim Kardashian gisteravond onder schot was gehouden in Parijs, maar we wisten niet hoe angstaanjagend en hoe gecompliceerd de hele aflevering was totdat er vanochtend nieuwe rapporten verschenen. En laten we eerst en vooral zeggen: wat er gisteravond met Kim is gebeurd, klinkt als de plot van een thriller.

Er waren niet slechts twee, maar vijf gemaskerde gewapende mannen gekleed als politie betrokken bij grootschalige diefstal in Kim's luxe appartement in het Hôtel de Pourtalès op 7 rue Tronchet in het achtste arrondissement, niet ver van het Louvre, meldt Reuters. De aanval gebeurde rond 3 uur lokale tijd. De schutters ontsnapten op motorfietsen.

De rovers hebben blijkbaar de mond gesnoerd en Kim aan de handen en voeten met tape vastgebonden, haar met de handboeien omgedaan, haar in de badkuip gedwongen en haar opgesloten in de badkamer, volgens politiebronnen via La Parisien . Ze namen een juwelendoos met ongeveer $ 6 miljoen aan bling erin, een trouwring van $ 4 miljoen, twee mobiele telefoons, haar tas en 1.000 euro, meldt BFM TV. Dit kan de ring gestolen zijn, die Kim net drie dagen geleden op IG plaatste (en net twee weken geleden als tweede verlovingsring ontving):

Krediet: Instagram | @Kim Kardashian

Aan de andere kant werd die ring naar verluidt geschat op $ 8 miljoen, dus misschien heeft ze nog steeds beide verlovingsringen en de overvallers namen nog een massieve ring van de bruiloftsras.

"Ze smeekte ze om haar te laten leven en [zei] dat ze baby's thuis heeft", vertelde een bron aan E! Nieuws. "Toen wikkelden ze haar mond in plakband en legden haar in de badkuip. Ze dacht dat ze haar zeker zouden vermoorden. 'Kim noemde de beproeving' het ergste moment in mijn leven ', zo meldt TMZ.

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken vertelde CNN dat de aanvallers de conciërge van het herenhuis met een pistool bedreigden, hem met de handboeien omdeden en hem dwongen het appartement te openen. Een "gezaghebbende bron met kennis van de veiligheid van het hotel" zei dat de schutters de enige bewaker van dienst, de sleutel naar het appartement hebben overleefd en "rond het gebouw renden totdat ze de juiste locatie hadden gevonden", zo meldt NBC. Hoe dan ook, dit klinkt echt als de plot van een huiveringwekkende film.

Gelukkig waren Kim's jonge kinderen, Noord en Saint, niet in het appartement toen dit gebeurde, volgens een CNN-bron.

Sisters Kendall Jenner en Kourtney Kardashian waren ook in Parijs met Kim voor de modeweek (en feesten ten tijde van het incident; het lijkt erop dat Kim's toegewijde lijfwacht, Pascal Durvier, hen in de gaten hield, zegt TMZ, terwijl Kim al naar binnen was gegaan voor de nacht). Idem voor Kris Jenner en haar vriend, Corey Gamble, maar allemaal vertrokken ze Parijs op privéjets kort na de aanval in solidariteit met Kim.

Kendall heeft een paar minuten voor Kim's aanval een foto van zichzelf gemaakt in Parijs. "Dibs?" Schreef ze, naast een foto van zichzelf met een sexy Fransman.

Krediet: Instagram | @Kendall Jenner

Kenny plaatste ook een opname van zichzelf met Kourtney, Hailey Baldwin en andere leden van haar meidenbende ongeveer een uur voordat Kim werd gearresteerd. "We rollen altijd zo, " schreef ze.

Krediet: Instagram | @Kendall Jenner

Ironisch genoeg plaatste Kim een ​​paar seconden voor de aanval een foto van zichzelf met Durvier op de achtergrond, met de titel: "Deze vent is altijd op mijn schot!"

Zoals we gisteravond meldden, stopte Kanye West gisteravond halverwege de show in NYC. Hij werd gezien vanmorgen vroeg vertrokken om Kim te ontmoeten zodra haar jet op het vliegveld landde, wat ontroerend is.

De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, nam vanochtend vroeg Twitter op om de aanval te veroordelen. "Ik veroordeel de aanslag die Kim Kardashian gisteravond heeft ondergaan in haar hotel. Ze heeft mijn steun en zal hier altijd welkom zijn in Parijs, "tweette ze. "Dit is een zeer zeldzame gebeurtenis die plaatsvond in een privéruimte, en dat doet op geen enkele manier afbreuk aan het werk van onze politie of de veiligheid van onze openbare ruimtes." Vanaf nu zijn de gewapende overvallers nog steeds op vrije voeten.

Kim, West, Kris en Gamble zijn een paar minuten geleden aangekomen bij de Kardashian-West-residentie in NYC, samen met een caravan van ongeveer 10 voertuigen met 15-20 lijfwachten. De NYPD is ook op de scène, samen met Durvier, TMZ-rapporten.

Oorspronkelijke post:

Eerder vanavond stopte Kanye West zijn optreden halverwege 'Heartless' tijdens een show in NYC nadat hij hoorde dat zijn vrouw, Kim Kardashian, onder schot werd gehouden in haar hotelkamer in Parijs, meldt CNN.

"Mijn excuses. Er is een familie noodgeval, ik moet de show stoppen, "zei West in The Meadows, een festival in Queens, voordat de lichten op het podium uit gingen.

Dat gezinssituatie is eng. Zoals CNN meldt: 'Kim Kardashian West werd vanavond onder schot gehouden in haar hotelkamer in Parijs, door twee gewapende gemaskerde mannen verkleed als politieagenten. Ze is zwaar geschokt maar fysiek ongedeerd, "zei Kardashian-woordvoerder Ina Treciokas .

Fans stonden aanvankelijk sceptisch tegenover het plotselinge vertrek van West uit het podium.

Maar die scepsis veranderde snel in shock en steun nadat CNN het nieuws had gebroken over wat de gezinsnood eigenlijk was.

We zijn gewoon blij dat iedereen OK is.