De eenvoudigste manier om 600 EXTRA calorieën per week te verbranden

 
Anonim

door Casey Gueren, Women's Health 5 jaar geleden

Ontdek waarom je vaker zou moeten staan.

Wat als je dat stukje pizza zou kunnen bewerken zonder een enkele squat te doen? Goed nieuws: dat kan. Je kunt meer dan 40 calorieën per uur verbranden gewoon door te staan, volgens een nieuwe studie aan de Universiteit van Chester in het Verenigd Koninkrijk

In een kleine studie met 10 kantoormedewerkers vroegen onderzoekers de vrijwilligers om een ​​week lang minstens drie uur per dag op te staan. Ze ontdekten dat staan ​​hun hartslag net genoeg verhoogde om een ​​extra 0, 7 calorieën per minuut te verbranden, of 42 calorieën per uur. Het lijkt misschien niet zo veel, maar drie uur extra per dag staan ​​tijdens de werkweek telt op tot 630 verbrande calorieën!

Dus afgezien van het verbergen van uw stoel, hoe kunt u meer staande uren registreren? Vraag eerst aan uw bedrijf of u een sta-bureau kunt kopen of bouwen. Zo niet, dan kunt u deze eenvoudige tweaks altijd proberen om elke dag minstens drie uur van uw achterwerk af te komen en op te komen voor uw gezondheid:

Sta op tijdens het kijken naar je favoriete herfstshow. Het is hoe dan ook spannender, zweren we.

Geef je plaats op in de bus of trein. Goed karma en goede bilspieren.

Blader door uw iPad terwijl u opstaat. Het is niet voor niets draagbaar - ga van de bank af.

Pak een hoge tafel in een restaurant. Bonus: ze hebben meestal ook minder wachten.

Eet ontbijt dat bij het aanrecht staat. Je hebt toch haast, toch?

Neem telefoontjes rechtop. En loop thuis terwijl je praat.

Hak producten thuis (terwijl je staat) in plaats van voorgeknipte groenten te kopen. Bovendien zijn deze veel goedkoper dan de reeds gesneden pakketten.

Kom op om wereldse klusjes te doen (zoals rekeningen betalen / e-mails beantwoorden / enz.). De kans is groot dat je nog efficiënter zult zijn.

* Dit verhaal is oorspronkelijk gepubliceerd op WomensHealth.com.