Drew Barrymore Op "Crusty" Lip Fears en Flower Beauty's Spring Line

 
Anonim

door Rachel Adler 5 jaar geleden

Actrice, moeder en nu beautyondernemer, Drew Barrymore is een van die mensen die eerlijk is tegen een fout. Ze zal het vertellen alsof het is met absoluut geen schaamte - ze wil dat je begrijpt wat ze voelt, en het punt dat ze probeert over te brengen. Dus toen ze ons door de 39 nieuwe lenteproducten naar haar Flower Beauty-lijn leidde, leerden we niet alleen hoe en waarom we bepaalde stukken creëerden - voor drukke moeders maar ook voor meiden die gewoon graag samen wilden kijken - maar we kreeg ook een glimp in haar creatieve proces.

Voor een productlijn die slechts een jaar geleden bij de lancering 181 producten sterk was, is Barrymore zeker niet het type persoon dat een uitdaging uit de weg gaat en merkt op dat ze zichzelf in het eerste jaar van het bedrijf wilde pushen - bij de eerste lancering, en vervolgens opnieuw met de lente lancering. Ze concentreerde zich op producten op basis van room en echt alles waar ze van hield op de prestigemarkt die ze naar de massamarkt kon brengen. Barrymore wil gewoon geweldige producten maken en toegankelijk maken voor iedereen.

Ze liep ons door haar hele lentelijn en gaf ons onderweg een heleboel tips (zoals het huis nooit verlaten zonder een goede mollige stok, omdat een vleugje highlighting of concealer het verschil kan maken). Met een nieuwe lijn die een verscheidenheid aan 2-in-1 oogproducten, crème-oogschaduw, nieuwe lip-shades, crèmefoundations en een overvloed aan lip & cheek-chubbies bevat, springt de lente zeker op. Barrymore merkte op dat ze natuurlijk haar make-up de hele tijd draagt ​​om het uit te proberen, en droeg de Lip Suede Velvet Lip Chubby aan de Golden Globes dit jaar. "Je moet je make-up doen om 13.00 uur in de middag en dan presenteer je je prijs om 20.00 uur en je denkt: ik ga zo knapperig en oud uiterlijk om 20.00 uur kijken en ik droeg deze Lip Suede en het zag er net zo fris en mooi uit als bij 1 - en ik heb het nooit uitgetrokken en opnieuw aangebracht of geëxfolieerd, geen trucjes. "

Barrymore vertelde ons ook dat ze natuurlijk al heel wat tips van make-upartiesten heeft geleerd die al die jaren op de set staan, en een van de meest voorkomende tips is de vaardigheid om te benadrukken - op de jukbeenderen, de helling van de neus, de boog van de Cupido, over het voorhoofd en op je voorhoofdsbeenderen. Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, dus wilde ze een product maken dat je een vleugje glans zou geven (en niet te veel) maar het gemakkelijk zou maken. De glinstering! Highlighter Chubby is haar nieuwe highlighting-snelkoppeling (en favoriet product) omdat het u een "onberispelijke gloed" geeft en in feite een foolproof-toepassing is.

Op een constante missie om lipproducten te maken die niet bevederen of barsten (of in haar woorden, om niet te lijken op "een lelijke oude pruim") heeft Barrymore's droge lipgevecht haar ertoe gebracht de beste lipformules te vinden die op zichzelf kunnen bouwen. en geen veer. Hoewel Barrymore zeker haar handen vol heeft met een kind onderweg en een bloeiende onderneming (woordspeling bedoeld), vertoont ze geen tekenen van vertraging en zinspeelt op uitbreiding naar meer schoonheidscategorieën, en misschien ooit in huidverzorging - we zullen zeker zijn gestemd blijven.

Afbeelding via Jason LaVeris / FilmMagic