Drake's 32e verjaardagspartij was gestapeld met retro-stijl

 
Anonim

door Shayna Seid 2 weken geleden

Foto: Getty Images.

Het 32e verjaardagsfeest van Drake was misschien wel het evenement van het jaar. De rapper vierde woensdagavond zijn 32e levensjaar met een ongelooflijk, op sterren gestapeld feest in Los Angeles. Het beste gedeelte? Het evenement had een 2000s-thema.

Drake's bijeenkomst had alles: een neon Blockbuster-bord, 7/11 Slurpees, loten, een Chanel-bagloterij, Pimp My Ride- auto's, een Motorola Timeport-cake, airbrush-shirts van Drake en, natuurlijk, allerlei throwback-stijl.

Wie wil bijvoorbeeld niet dat lieve gezicht op een shirt?

Bekijk dit bericht op Instagram

Overhemden van # Drake's 2000's verjaardag feest vanavond in LA.

Een bericht gedeeld doorDrake Official Fansite (@wordonrd) op

MEER: Rita Ora heeft net de Edgiest Canadese smoking gedragen die we ooit hebben gezien

Drake's eerste blik van de nacht was een donkerblauwe Sean John velours trainingspak, compleet met een Nike zweetband en bijpassende telefoonclip. OVO-bemanningslid Angelo Ferraro combineerde een zwarte coltrui met een Nike-jas en bekleedde zijn look met een bandana en een dikke gouden ketting.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wanneer de ting The Boys Pink Motorola Razor uit zijn clip steelt. More Life My Brother @champagnepapi

Een bericht gedeeld door Angelo Ferraro (@ovogelo) op

In zijn tweede blik van de nacht bracht Drake hulde aan rapper Fabolous-specifiek, door stuk voor stuk opnieuw een look te creëren die Fabolous droeg in een van zijn videoclips. Van de felblauwe Los Angeles-trui (gelaagd over een wit T-shirt, natuurlijk) tot de Los Angeles Dodgers-haat (met een lichtblauwe bandana eromheen gebonden natuurlijk ), Drake spijkerde het eerbetoon.

Bekijk dit bericht op Instagram

@champagnepapi klaar om het allemaal te verhandelen