Haat Gwyneth Paltrow dikke mensen?

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Foto: Goop.com

Gwyneth Paltrow is een van die sterren waar we geen genoeg van kunnen krijgen; ze is super getalenteerd, eigenzinnig en zo belachelijk stijlvol. In een notendop lijkt ze de perfecte BFF. Tenzij je natuurlijk groter bent dan maat 8.

The Makeover Poll: Gwyneth springt op de Ombré-trein

Deze week, E! Online meldde dat de actrice "samenwerkte met Kain Label, makers van de perfecte tee, om een ​​exclusieve versie van het shirt te maken (afgebeeld) voor haar lifestyle bedrijf, GOOP. Hoewel we helemaal aan boord zijn met een beroemdheidsprogramma ontworpen door iemand die zo fantastisch is als Gwyn, waren we een beetje teleurgesteld toen we vernamen dat het shirt slechts een maat 8 heeft. Dat betekent dat prachtige celebs als Christina Hendricks en Amber Riley niet konden persen in dit T-shirt.

Het lijkt zeker uit karakter voor de ster, die liet zien dat de wereldgrootte er niet toe doet in de film Shallow Hall . Maar ze lijkt die gedachte 180˚ te keren. Naast de beperking van de afmetingen, zal Gwyneth's kastnietje je ook ongeveer $ 90 terugbrengen. Het kan de investering waard zijn, maar zeker niet tijdens Thanksgiving of een zwangerschap, wanneer ons gewicht zeker zal schommelen.

Verkrijg de Beach Babe Look

Het is duidelijk dat we denken dat ze het shirt in meer maten moet maken - grote meisjes zoals Gwyneth ook. Maar denk je dat je Goop zou kunnen steunen nadat ze vrouwen groter dan maat 8 hadden uitgesloten?