DIY Halloween-kostuums die echt schattig zijn (en de moeite waard)

 
Anonim

door Shayna Seid 1 maand geleden

Foto: Edward Berthelot / Getty Images.

DIY Halloween-kostuums klinken misschien mat, ontmoedigend, of als een totale verspilling van je tijd. Het maken van kattenmake-up wordt na een tijdje serieus oud en het gooien van een heksenhoed over een black-on-black-ensemble is zo ongeïnspireerd dat het je niet echt in de vakantiestemming brengt.

Maar als u niet het budget (of de tijd) hebt om een ​​volledig legitiem kostuum samen te stellen, wat moet u dan doen?

MEER: Heb je de Betty- en Veronica-collectie nog gekocht?

Een eenvoudige oplossing voor dit probleem is het doornemen van Instagram, Pinterest en de websites van je favoriete bloggers totdat je een shortlist hebt van DIY-kostuums die net zo schattig zijn als budgetvriendelijk. Een eenvoudigere oplossing is om ons het werk voor u te laten doen, wat wij (natuurlijk) hebben.

De onderstaande diavoorstelling zit boordevol met de beste DIY-kostuums die sociale media te bieden heeft. Ze zijn allemaal schattig, relevant en helemaal in de trend. En nog beter: ze zien er geweldig uit op Instagram.

MEER: 50 Instagrambare Nail Art-ideeën voor Halloween

Deze minimal-effort, maar zeker stijlvolle DIY Halloween-kostuums zullen zeker veel complimenten verzamelen van je vrienden (en nog meer likes van je volgers). Als dat geen win-win is, weten we niet wat het is.

Dus klik door en vind uw go-to look voor 31 oktober - en de vrijdag en zaterdag daarvoor. (Kom op, we weten allemaal dat Halloween een evenement met meerdere partijen is.)

Een versie van dit verhaal werd oorspronkelijk gepubliceerd in mei 2015.