Discussie: Hoe 'Normaal' Kan Jennifer Lawrence echt zijn?

 
Anonim

door Perrie Samotin

22 aandelen

5 jaar geleden

Foto: Getty

Sterren - ze zijn net zoals wij! Maar dat zijn ze echt niet. Voor het grootste deel zijn we ons allemaal bewust van de verschillen tussen een beroemd persoon en onszelf. Maar er zijn een aantal beroemdheden die schijnbaar overuren proberen te proberen ons ervan te overtuigen dat ze totaal gemiddeld, gegrond en niet-Hollywood zijn. Een ster die vooral bedreven is in de "ik ben normaal" draai is Jennifer Lawrence. Toegegeven, we zijn fans van de Oscar-winnende actrice voor "Silver Linings Playbook" en de huidige "Hunger Games" -ster, die wel degelijk geaard lijkt te zijn volgens de Hollywood-normen.

Het lijkt er echter op dat de 23-jarige - in de tijdspanne van iets minder dan drie jaar - zoveel zelfspot citaten heeft gegeven dat ze beginnen neer te buigen. Hoe down-to-earth ze ook mag zijn, het feit blijft dat ze een grote filmster is die genomineerd is voor Oscars, rode tapijten loopt in aangepaste Dior Haute Couture (zij is het gezicht van de handtaslijn van het merk - nog een extra voordeel), en harken miljoenen dollars per project in.

En daar zijn we ok mee. Het lijkt erop dat zij degene is die de behoefte voelt om een ​​beetje over haar roem te compenseren. Heb je bewijs nodig? We hebben al haar beste "ik ben normaal!" Citaten in één lijst gecompileerd, dus u kunt zelf beslissen.

De "Ik eet cheesesteaks voor rode tapijten!" Commentaar: In 2011 wauwde een toen onbekende Lawrence de wereld met haar rauwe portret van een landelijke Ozarks tiener die eekhoorns in "Winter's Bone" gevild. Ze was genomineerd voor een Oscar, en toonde tot aan de awards in een nauwsluitende rode Calvin Klein-jurk - en zwoer bij het tijdschrift Elle dat ze amper begonnen was een cheesesteak te verteren toen ze op de rode loper liep. "Een kwartier eerder, gaat de man die mijn haar doet, " Als je een salade kunt krijgen, een salade krijgen, "zei Lawrence tegen Elle . "Ik zei: 'Ik krijg een Philly cheesesteak.' Ik ben er zeker van dat er ergens bewijs is op een hotelrekening. '

De opmerking "Ik heb ongelijke borsten!": Lawrence zag er svelte en glamoureus uit in een mosterdgele jurk op "Jimmy Kimmel" op donderdagavond en vertelde de gastheer (en de rest van het land, blijkbaar) over nog een andere "fout": "Ik ging naar de dokter vandaag en kreeg een thoraxfoto van mijn longen en ontdekte dat mijn borsten ongelijk zijn! "zei de 22-jarige. Om eerlijk te zijn, gaf ze ook toe dat ze "ziek en een beetje dronken" was in de show: "Je producer heeft me twee shots van tequila en een bier doen maken. Maar het bier was mijn beslissing, "gaf ze toe, en dat is waarschijnlijk een nieuwe opmerking" ik ben net zoals jij ".

De "Ik ben zwaarlijvig in Hollywood!" Commentaar: In een interview in december 2012 met Elle reageerde de actrice op critici die beweerden dat ze te groot was om de bijna verhongerende Katniss Everdeen te spelen in "The Hunger Games" door ons dit juweeltje te geven : "In Hollywood ben ik zwaarlijvig. Ik word beschouwd als een dikke actrice. Ik ben Val Kilmer in die ene foto op het strand. "Niet alleen liet deze opmerking zien dat ze totaal zelfbewust is en zowel zichzelf als de normen van Hollywood leuk vindt, maar het impliceert ook:" Hé, die Kilmer-grap maakt me geestig !”

In hetzelfde interview hield Lawrence ook vast aan het verplichte "rolmodel" commentaar: "Ik wil niet dat kleine meisjes zijn zoals, 'Oh, ik wil op Katniss lijken, dus ik ga het avondeten overslaan'

.

Ik probeerde mijn lichaam er fit en sterk uit te laten zien - niet dun en ondervoed. Ik zal de enige actrice zijn die geen anorexia geruchten heeft. "Voor de goede reden is de tailleomvang van Lawrence naar verluidt een 24.

De opmerking "acteren is dom!": Vervolgde haar zelfspotrecord in print, Lawrence vertelde in het februarinummer van Vanity Fair dat haar carrière onbelangrijk en eigenlijk nogal dom is. "Niet om onbeleefd te klinken, maar [acteren] is stom. Iedereen heeft zoiets van, 'Hoe kun je met een level head blijven?' En ik heb zoiets van, 'Waarom zou ik ooit eigenwijs worden? Ik red niet iemands leven. Er zijn dokters die levens redden en brandweermannen die brandende gebouwen tegenkomen. Ik maak films. Het is stom.'"

Ik weet niet zeker hoe de studio's daarop reageerden, maar wel!

De "I'm SO boring!" Reactie (s): In november verscheen Jennifer in de "Today" -show en beweerde dat ondanks haar roem, haar leven ZO saai en on-tabloid waardig is. "Ik ben erg saai en [de roddelbladen] weten dat. Alle paparazzi verlaten mijn huis, 5 omdat ze weten dat ik nergens naartoe ga. '

Dat is niet alles: om verder te bewijzen dat ze een snooze-fest is, zei Lawrence tegen Marie Claire van januari: "Ik hou er niet van om veel uit te gaan. Ik ben een beetje een oude dame. Nadat het 11 is, zeg ik: 'Worden deze kinderen nooit moe?' Als ik buiten ben, denk ik aan mijn bank. Zoals: 'Het zou geweldig zijn om er nu op te zijn. Ik wed dat er een aflevering van 'Dance Moms' op staat. Mis ik een nieuwe aflevering van 'Keeping Up with the Kardashians?' Ik ben alleen maar gestresst door het idee ze te missen. "Ze verkoopt ons niet alleen omdat ze de anti-Lohan is, maar ze bewijst ook dat ze een reality tv-film is zoals de rest van Amerika. Hoe is dat voor een een-twee "ik ben normaal!" Stoot?

Het commentaar "I Barely Have Talent!": In de uitgave van W van oktober 2012 besloot Lawrence dingen aan te vinken waar ze niet goed in is. "Ik ben zo'n slechte danser. Ik heb niet veel talenten: ik ben geen goede kok, ik kan niet schoonmaken, en ik kan niet naaien. Het enige dat ik goed kan, is schieten pijl en boog - wat ik heb geleerd te doen voor "The Hunger Games" en zal waarschijnlijk nooit van pas komen - en acteren. Stel je me 100 jaar geleden eens voor: ik had geen zin gehad. '

Het "Ik ben niet zo mooi als Photoshop maakt me!" Commentaar: Afgelopen februari, de actrice-en semi-verbijsterend gezicht van Dior -wanted ons allemaal om te weten dat de Dior-beelden zijn evenzeer een verrassing voor haar als ze zijn te ons. Lawrence vertelde "Access Hollywood" "Oh mijn god, ik heb dit niet gezien. Dat lijkt helemaal niet op mij. Ik hou meer van Photoshop dan van wat dan ook ter wereld. Natuurlijk is het Photoshop, mensen zien er niet zo uit. "Eerlijk, maar toch zelfspot.

De opmerking "Ik was een raar kind!": In augustus ging Lawrence zeven uur met Vogue zitten (en dronk de hele tijd door met drank) en onthulde iets over haar jeugd. "Ik was een gek" Ik werd niet opgepikt of zo. En ik was niet slimmer dan de andere kinderen; dat is niet waarom ik niet paste. Ik heb altijd zo'n rare angst gehad. Ik haatte pauze. Ik hield niet van excursies. Partijen hebben me echt gestrest. En ik had een heel ander gevoel voor humor. "Geen vreemde opmerking op zichzelf, maar in combinatie met alle anderen, het is net als" natuurlijk was je raar. "

De "Mijn vriend en ik splitsen vanwege een spons!" Commentaar: Tijdens datzelfde Vogue- interview zei Jen het volgende: "Ik word 's morgens vroeg wakker als ik nieuwe sponzen heb. "Die teller ziet het niet eens aankomen. [Nicholas Hoult] zou ze nooit uitwringen. We waren één keer in de keuken en ik pakte de spons op en die was zeepachtig en nat, en ik dacht 'Ziet u?' Dit zijn de dingen die me doen denken dat we nooit gaan werken. '"

Samenvattend is het duidelijk dat Lawrence een extra stapje zet om te bewijzen dat ze een nuchtere meid is die de grap als het ware in de mond neemt. Hoewel dat helemaal waar is, als ze haar roem zou omarmen en plezier zou hebben van haar voordelen zonder commentaar op de zijbalk, zou het ons niet minder op haar laten lijken.