Dirty Talk-tips: 5 dingen die je kunt zeggen (en niet geluidloos klinken)

 
Anonim

door Clint Carter, Women's Health 4 jaar geleden

Foto Via Women's Health

Dit is een uittreksel van een verhaal dat oorspronkelijk verscheen op Women's Health. Klik hier om het volledige verhaal van Guy Next Door van Women's Health te lezen !

Eerste dingen eerst: mannen hoeven eigenlijk niets te horen. (Tegen de tijd dat we naakt zijn, denken we niet echt aan de kwaliteit van het gesprek.) Dat gezegd hebbende, is het geen kwaad om een ​​volledig frontaal moment nog gelukzaliger te maken door het vertrouwen van je man te vergroten of iets sexy over jezelf te onthullen. . Arousal wordt tenslotte door de hersenen aangedreven. Dus woorden die ons in een sexier gemoedstoestand brengen, kunnen tot zeer aangename resultaten leiden. Probeer de volgende keer dat je man alles opent, een of meerdere van deze hotlines. (Ga voor meer geweldige tips naar Women's Health!)

1. "Ik wil jou."

We zouden waarschijnlijk niet in deze situatie zijn als we niet al op het punt stonden om seks te hebben, maar het is leuk om te weten dat je nog steeds geïnteresseerd bent nu je onze bleke dijen en vlekkerig borsthaar hebt gezien.

MEER: 7 verrassende feiten over masturbatie

2. "Er is geen imperfectie op je lichaam."

Als je niet precies weet waar je je compliment moet richten, werkt deze aanpak van Weesgegroetjes prima. Eigenlijk werkt het zelfs nog beter.

3. "Vertel me wat je wilt."

Dit vertelt ons dat je bereid bent om nieuwe dingen te proberen en dat je wilt dat ons seksleven experimenteel is. En geloof me - als je de kinky suggesties van je man probeert, zal hij de jouwe proberen.

MEER: Dit is wat er gebeurt wanneer vrouwen voor de eerste keer naar hun Vagina's kijken

4. "Je kunt doen wat je wilt."

Een lijn als deze zorgt ervoor dat de geest van een man naar een aantal fantastische plekken afdwaalt. Natuurlijk - zeg het alleen als je het meent (en deze kerel volledig vertrouwt).

5. "Ik heb een condoom."

Er is niets verdomd aan de hand met een vrouw die de leiding kan nemen over haar seksuele gezondheid. Het laat ons weten dat wanneer we met je slapen, we niet slapen met alle andere mannen met wie je hebt geslapen.