Ontwerper Shoe Collaborations bij ALDO

 
Anonim

door lauren.panariello 7 jaar geleden

Foto: Libertine voor ALDO Rise

Met de opkomst van samenwerkingsverbanden tussen ontwerpers en detailhandelaren, werd het tijd dat schoenwinkels een deel van de kortingsactie kregen. ALDO Rise is toegewijd aan het brengen van geavanceerde accessoire-ontwerpen voor de massa, en hun 2012 warm weercollectie bevat prachtige hakken door Libertine, Preen en anderen.

Zijn hoge hakken slecht voor je gezondheid?

JW Anderson ontwierp vijf unieke stukken voor de ALDO-collectie, met de nadruk op nautische thema's en couture-details. Een rode, witte en blauwe strappy sandaal is voorzien van chique zichtbare stiksels in de buurt van de teen, en heeft een hiel en enkelriem versierd met zwarte veren. Andere ontwerpen met gesloten teen zijn geschikt voor de country club met zadel en wit leer, maar bevatten een mix van zwarte en marine blauwe kleurblokkering die veel te stijlvol is voor de standaard zeilers.

Libertine heeft maar twee schoenen ontworpen voor ALDO, maar het zijn must-haves. Als je de voorkeur geeft aan de Anglo-streetwear-houding van het label, zul je de dikke, zwart-witte, gestripte Allor-wig leuk vinden. Of kies voor een vrouwelijker ontwerp, zoals de T-strap, gestapelde hak voor $ 155.

Foto: Preen voor ALDO Rise

Preen's vijf afleveringen zijn trouw aan de volgende fashionista's van het merk. We zijn geobsedeerd door dit geprinte, gepixelde ontwerp, terwijl de zwart-witte versie nog steeds een knaller is. Elk ontwerp heeft de minimalistische vierkante hak en lichte divot, wat een draagbare interpretatie is van de trend zonder schoenen.

Probeer accessoires uit in de Makeover Studio

Elk ontwerp verkoopt voor minder dan $ 200, en de lijn bevat ook een tweekleurige stiletto ontworpen door Mark Fast, verkrijgbaar in vier verschillende lentekleurencombinaties. Hoewel verschillende ontwerpen momenteel exclusief op Asos.com worden verkocht, ontwerpt de limited edition hete ALDO-winkels landelijk op 8 maart.

Zult u deze designer-samenwerkingen van ALDO vastlopen?