Ontwerper zegt dat Beyoncé de enige beroemdheid is om droge, geleende kleding te drogen, te schrijven en te bedanken

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Beyoncé lijkt misschien alsof ze het recht heeft de ultieme diva te zijn, maar blijkbaar is dat niet het geval. Sterker nog, het blijkt dat de mega-ster net zo geweldig en beleefd is als we wilden dat ze zou zijn. Ontwerper Rubin Singer - die onlangs een aangepaste unitard ontwierp die twee weken nodig had om het Bey's Las Vegas-concert op oudejaarsavond te maken - vertelde Glamour dat Beyoncé, samen met zus Solange Knowles, "de enige beroemdheden zijn die altijd schoon stomen en kleren terugsturen" in een doos, met een handgeschreven bedankbriefje. Het zijn echte dames. "

Voor iemand die zo rijk en beroemd is als Knowles, is het leuk om te zien dat ze nog steeds een hoofd op haar schouders heeft - en niet wordt afgestompt door haar verblindende succes.

"Als je een overeenkomst met haar aanknoopt, houdt ze je niet een halve dag aan het wachten zoals sommige beroemdheden doen, " zei Singer, toevoegend: "Als ze daar is, is ze aanwezig, eerlijk en dankbaar."

We zijn blij om te horen dat haar stijlvolle persona niet zomaar een act is - en het zou een aantekening moeten zijn voor alle ondeugende sterren die nooit een exemplaar retourneren zonder eerst de stomerij te hebben schoongemaakt!