De definitieve gids voor elk van de Tattoos van Kardashian-Jenners

 
Anonim

door Jason Pham 1 maand geleden

Foto: Gotham / GC-afbeeldingen (2) Alessio Botticelli / GC-afbeeldingen. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Scroll om meer afbeeldingen te bekijken

Geloof het of niet, maar de Kardashian-Jenners hebben veel tatoeages, elk met zijn eigen speciale betekenis, van kleine symbolen voor hun belangrijke anderen tot permanente tekens om hen te herinneren aan hun wilde en spijtige dronken nachten. En hoewel sommige zusters meer tatoeages hebben dan anderen (Kim en Kourtney hebben er geen, dat weten we), heeft de familie genoeg inkt als geheel om een ​​hele lichaam uit elkaar te houden.

MEER: De leukste bijpassende tatoeages die Celebrity Couples hebben

Om de tattecollectie van Kardashian-Jenners bij te houden, hebben we alle tatoeages verzameld die de Keeping Up with the Kardashians- familie op hun lichaam heeft geïnkt. Sommige van deze tatoeages zijn verwijderd, terwijl anderen zijn gebleven. Maar elke tat heeft een speciaal verhaal achter zich. Bekijk onze gids voor de tatoeages van Kardashian-Jenners die voor je liggen.

Kylie Jenner

M op haar pink

In 2016, Kylie en haar beste vriend, Jordyn Woods, getatoeëerd kronkelende, kleine letters M 's op hun pink. De vrienden hebben nooit de betekenis van de brief onthuld, maar Kylie vertelde de fans later op Snapchat dat de beslissing in het moment was genomen, dus je kunt aannemen dat het een speciale boodschap tussen hen is. "Ik beslis niet echt welke tatoeage ik ga krijgen tot [ik ben er], " zei Kylie.

Bekijk dit bericht op Instagram

M

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

Klein hart op haar arm

In 2015 tatoeëerde Kylie een kleine omtrek van een hart op de achterkant van haar arm in rood. Van het hart wordt aangenomen dat het de allereerste tatoeage van Kylie is.

Bekijk dit bericht op Instagram

rood

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

Geestelijkheid op haar heup

Niet lang na haar harttatoeage tatoeëerde Kylie de fonetische spelling van het woord gezond verstand op haar heup, dat net als haar hart in rode inkt werd gedaan. Een jaar later voegde Kylie er een voor toe voor haar sanity- tattoo, zodat de volledige tatoeage vóór gezond verstand staat . Het is onduidelijk wat de betekenis is, maar fans hebben aangenomen dat de tatoeage knikt naar de gekte van Kylie's leven in die tijd als tiener in de kijker.

Bekijk dit bericht op Instagram

Helemaal rood. @bangbangnyc

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

Mary Jo op haar arm

In 2016 tatoeëerde Kylie de naam van haar moeders grootmoeder, Mary Jo, op haar arm. De tatoeage werd gedaan in het schrijven van Kylie's grootvader, die in 1975 in rood overleed.

Bekijk dit bericht op Instagram

de naam van de grootmoeder in het handschrift van mijn grootvader

Een bericht gedeeld door Katey (@kyliejenner) op

LA on Her Ankle

In 2017 transformeerde Kylie haar kleine tatoeage in kleine letters met LA in kleine letters. De verandering vond plaats na de breuk tussen Kylie en haar langdurige vriend Tyga, die ze eerder eer betoonde met een kleine T- tatoeage op haar enkel. Nu zegt T dat LA staat voor Kylie's geboorteplaats in Calabasas, Los Angeles.

Getty Images.

Butterfly on Her Ankle

Een paar weken voordat ze haar T- tattoo in LA veranderde, debuteerde Kylie met een vlindertattoo op haar enkel ter ere van haar huidige vriend, Travis Scott. De vlinder, die Scott ook op zijn enkel heeft, knikt naar de single 'Butterfly Effect' uit 2017 van de rapper.

Foto: Snapchat (@KylieJenner).

Kendall Jenner

Harten op haar middelvinger

In 2015 kreeg Kendall twee bijpassende tatoeages met haar vriend Hailey Baldwin. De tatoeages waren harten op elk van de middelvingers van Kendall in witte inkt. Eén hart was een vol hart terwijl de andere gebroken was. Baldwin heeft dezelfde tatoeages gekregen behalve die van haar in rode inkt. "Ik hou echt van tatoeages. Op dit moment heb ik er twee: beide zijn in witte inkt op mijn middelvingers. De enige aan mijn rechterhand is een vol hart om een ​​engel te vertegenwoordigen en mijn linker is een gebroken hart, net als de duivel, "schreef Kendall op haar app en website op dat moment. "Hailey en ik hebben bijpassende links, maar de hare is rood (zie foto). Ik wil absoluut meer uiteindelijk, ik weet gewoon niet wat ik nu zou krijgen. Ik heb niets in gedachten. Je zult gewoon moeten afwachten en zien! "

Foto: Snapchat (@KendallJenner).

Miauw op haar lip

Op een dronken nacht in 2016 tatoeëerde Kendall het woord miauw op haar lip. Later verklaarde ze op haar app en website dat de tatoeage geen betekenis had, behalve dat het model een gezichtstatoeage wilde. "Er zit geen echte betekenis achter", schreef ze. "Ik wilde gewoon kunnen zeggen dat ik een tatoeage op mijn gezicht heb!"

Toen ze twee jaar later werd geconfronteerd met de tatoeage op The Ellen DeGeneres Show, gaf Kendall toe dat de tatoeage niet een van haar slimste beslissingen was. "Het was letterlijk het eerste dat bij me opkwam, " zei ze. "Ik weet het niet, alleen mijn dronken gedachten."

Bekijk dit bericht op Instagram

miauw @kendalljenner #jonboytattoo

Een bericht gedeeld door c / s ∴jon✞boy∴ p / v (@jonboytattoo) aan

Khloe Kardashian

Papa op haar rug

Toen ze 16 was, tatoeëerde Khlo het woord pappa cursief op haar rug, gevolgd door een kruis. De tatoeage eerde haar overleden vader, Robert Kardashian. Meer dan een decennium later kreeg ze spijt van de tat, die ze een "tramp stamp" noemde, en liet hem verwijderen. "Heb deze slechte jongen gekregen toen ik 16 was

.

. Niet zo schattig meer