Dakota Fanning spreekt Fashion, Fragrance & Puppies

 
Anonim

door Megan McIntyre 7 jaar geleden

Foto: © Coty

We hebben haar maar één keer ontmoet, maar we gaan het maar doen: Dakota Fanning is de meest schattige actrice ooit. De supervette, nuchtere ster was gisteravond bij een evenement aanwezig om haar rol als de nieuwe woordvoerder van Marc Jacobs, Lola, te vieren! geur.

De reclamecampagne voor de geur werd gefotografeerd door de beroemde fotograaf Juergen Teller en laat Dakota op een demonische manier poseren met een gigantische fles Oh, Lola! Dit is niet de eerste keer dat Dakota met Jacobs en Teller heeft samengewerkt: in 2006 poseerde de toen 12-jarige actrice controversieel voor het merk dat kinderversies van de lente 2007-collectie van de ontwerper draagt.

Dakota zei dat een van haar favoriete herinneringen aan die shoot was toen haar hond, Lewellen, in een van de handtassen sprong die op de grond zat en Teller begon foto's te maken. Dat schot werd later gebruikt in de eigenlijke reclamecampagne en Dakota zegt dat ze een ingelijste kopie ervan in haar huis heeft hangen.

"Het was geweldig om weer met Juergen aan de slag te gaan - we hebben vijf jaar geleden precies opgepakt waar we waren gebleven, " zei de actrice. "Ik wist niet hoe de fles eruit zag of wat de geur was. Ik bedoel, je hoopt dat het goed ruikt! En toen kwam ik daar en was in staat om het te ruiken en het was precies waar ik van hou. En het is roze, wat mijn favoriete kleur is! "

Gekleed in kop-aan-neus Marc Jacobs, was het gemakkelijk om haar te geloven toen ze verklaarde dat ze "al jaren een grote fan van Marc Jacobs is. Zijn geuren zijn alles wat ik ooit heb gedragen. Ik lieg niet als ik dit zeg, maar ik verlaat het huis niet zonder een Marc Jacobs-geur aan. Op dit moment is het Oh, Lola! die ik elke dag draag. Het is zo goed."

Toen haar gevraagd werd om haar persoonlijke stijl te beschrijven, zei Dakota: "Ik heb altijd gedacht dat ik het nooit op een manier wilde kunnen beschrijven. Dat is de actrice in mij. Ik word wakker en wil die dag een bepaalde sfeer uitbeelden. Ik neem een ​​personage over. Ik vind het leuk om makkelijk te zijn en alsof je niet te hard probeert. "

Dakota, die onlangs naar New York is verhuisd toen ze lessen volgde op NYU, zegt dat ze geniet van de stad, maar dat het een grote verandering is ten opzichte van Los Angeles. "Mijn voeten doen pijn van overal lopen! Ik ben gewoon om in een auto te springen om ergens heen te gaan, maar hier loop je gewoon ", zegt ze.

Terwijl ze zich nu op haar schoolwerk richt, is Dakota klaar om volgende maand naar Londen te gaan om Effie te filmen, een film geschreven en mede-starring Emma Thompson.


Probeer de haarstijlen van Dakota Fanning in de Makeover Studio!