Een spoedcursus over de wellnessvoordelen van chromotherapiebrillen

 
Anonim

door Robyn Turk 1 week geleden

Foto: Claudio Lavenia / Getty Images. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Terwijl celebs als Bella Hadid en Hailey Baldwin van brandstof voorzagen, groeide de getinte zonnebrilgolf deze zomer, een verlangen naar een paar van mijn eigen sprankels.

Heel erg zoals uiterst kleine zonnebril, zijn de meeste eyeweartendensen niet akkoord met mijn hoog-jukbeengezicht. Maar getinte lenzen zijn anders - het is een trend met veelzijdigheid. Je kunt elke kleur in elke lensvorm vinden. En toen ik hoorde dat er ook therapeutische voordelen zijn voor de nieuwste rage van eyewear, ook wel bekend als chromotherapie, wist ik dat ik het moest uitproberen.

"De basis voor de meeste van de studies en theorieën is het inzicht dat licht is samengesteld uit elektromagnetische energie, " zei Sherril Sego, FNP-C, DNP.

Een infraroodsauna is een typische medische chromotherapiebehandeling. Het gebruikt licht om de energie van het lichaam in balans te brengen voor lichamelijke en emotionele genezing. Sommige zorgverleners raden zelfs LED-lichttherapieboxen aan om zowel psychische stoornissen als huidaandoeningen te verlichten.

"Het lichaam omvat verschillende energievelden, chakra's genaamd, afhankelijk van het systeem en het lichaamsdeel. Chromotherapie gaat ervan uit dat ziekte wordt veroorzaakt door of een onbalans veroorzaakt in deze chakra's. Echte chromotherapie is bedoeld om in balans te brengen met specifieke kleuren, waardoor de aandoening wordt genezen. "

Bekijk dit bericht op Instagram

VOLLE MAAN