Courtside Queens: NBA Sideline Style Stars

 
Anonim

door Spencer Cain 7 jaar geleden

Van alle teamsporten is basketbal mijn favoriet om te zien. Niet alleen is het snel, leuk en gewoon over het algemeen leuk, het heeft ook de neiging om de grootste fanbase van beroemdheden te tekenen. Of iemand nu rechterzijde zit om zijn man te steunen, of gewoon voor de algemene spanning van alles, de beelden van de sterren aan de zijlijn zijn soms net zo vermakelijk als de game zelf.

Omdat ik net als gisteravond niet alleen de Oscars was, maar ook de 2012 NBA All Star Game, besloot ik dat het tijd was voor mij om enkele van mijn favoriete schoonheden te herdenken die naar de stadions gaan. Oh, en de dames die ik in de bovenstaande galerij heb gezien, dragen niet echt truien en zweet. Ze hebben $ 3000 schoenen en dragen de meest begeerde handtassen in het hele land, en ik kan er geen genoeg van krijgen .

Klik door om te leren hoe je je echt moet aankleden als je een basketbalspel raakt!

Beyoncé maakte vorige week enkele golven toen ze in een basketbalwedstrijd verscheen voor haar eerste babydag met haar man Jay-Z . Deze look van vorig jaar is echter mijn favoriete Beyoncé-forum voor iedereen. Dit is precies hoe ik me zou willen kleden. Slanke jeans, een eenvoudige top en Christian Louboutin Narcis-pumps, uitgedost met Swarovski-kristallen.

Khloé Kardashian is een soort van de ultieme rechter echtgenote, en ze weet hoe ze het stuk moet spelen. Sparkles, sparkles en meer sprankeling kenmerken haar outfits, en net als Beyoncé heeft ze een voorliefde voor sky-high Louboutins.

Oh, en heb ik al gezegd dat ze een paarse Birkin heeft die overeenkomt met haar manlief Lamar Odom 's team, de Lakers, kleuren? Nu hij is verhandeld aan de Dallas Mavericks, schudt ze haar limoengroene Birkin een beetje meer.

Toen Kim Kardashian nog werd opgevoed door Kris Humphries, gebeurde haar meest waardevolle foto-ops op de, nou ja, rechtbank! Kim was iets minder subtiel dan de rest en koos voor een buitensporige vacht en een karamel Birkin. Ze behoudt echter de kenmerkende nevenstijl van een slanke, donkere broek en een eenvoudige top.

Als enthousiaste basketbalfan Chloë Sevigny een wedstrijd speelt, doet ze dat in haar kenmerkende East Village-stijl. Hier is ze in een geheel zwarte outfit met een kleurpracht in haar luipaardrok. Ik hou van.

Sommige mensen worden brutaler dan normaal. Anna Wintour koos voor een bijna obsceen helder ensemble, maar zag er nog steeds onmogelijk chic uit. Nogmaals, ik raad aan het simpel te houden.

Als dit niet de beste foto is die je ooit hebt gezien, weet ik niet wat het is. Victoria Beckham en Eva Longoria (spelen met baby Harper ) draaiden allemaal om zwart en zagen er ook gewoon HEET uit.

Rihanna's stijl op de rechterflats is een perfecte mix van eenvoudig en funky. Hier combineert ze een pittige blouse met klassieke stiletto's - en klopt ze uit het park. (Oeps, verkeerde sport, ik was te druk bezig om afgeleid te worden door haar gekke haar - wat ik mis, tussen haakjes)

Top 14 Oscar-haarstijlen

Gepromoveerde verhalen