The Country Music Television Awards: Girls Gone Wild

 
Anonim

door Ami Dia 7 jaar geleden

Foto: © RD / Crisler / Retna Digital

Het werd een beetje gek op de Country Music Television Awards van afgelopen nacht. Natuurlijk, het optreden van Ludacris met Jason Aldean en Justin Bieber die een prijs wonnen waren een beetje off-the-wall, maar de echte OMG-momenten kwamen van de dames op de show dankzij een dramatische val van Shania Twain en een kijkdoos door Sheryl Crow.

Probeer de kapsels van Sheryl Crow in de Makeover Studio!

Terwijl ze naar het podium liepen om Blake Shelton te presenteren met de prijs voor de mannelijke video van het jaar, nam Shania Twain een enorme dreun en viel zijwaarts met haar benen onder haar uit. De crooner van het land knalde meteen terug en lachte van de lekkage, en plaatste daarna zelfs een video op haar Twitter-pagina om een ​​beeld te krijgen van de situatie. Als je bedenkt dat het een paar gekke jaren voor haar zijn geweest - ze is pas hertrouwd nadat haar man haar bedrogen had met haar beste vriendin - zijn we blij dat ze het incident heeft kunnen bespotten en om zichzelf heeft kunnen lachen. Bovendien herinnerde ze ons eraan dat als al het andere faalt in een situatie als deze, de schoenen de schuld krijgt. Geef de schoenen altijd de schuld.

Vergeet Lindsay Lohan, Britney Spears en Paris Hilton. De nieuwste vrouw die lid wordt van de crotch-shot club is niemand minder dan Sheryl Crow. Tijdens het zingen van "Collide" in een duet met Kid Rock tijdens de CMT Awards van afgelopen nacht, gaf Crow per ongeluk het publiek (en alle anderen en hun moeder die op tv keken) een snelle opname van haar ondergoed. De zanger flitste iedereen toen ze opstond van de ontlasting waarop ze zat tijdens het zingen. Later grapte ze erover op het podium met presentator Sara Evans die erop wees dat ze in ieder geval ondergoed droeg en geen commando uitvoerde. Kijk, dingen kunnen altijd erger zijn.


Probeer de kapsels van Sheryl Crow in de Makeover Studio!