Cool of Creepy: Young Girls Get Bikini Waxed

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Foto: Getty Images

Bij warm weer en korte shorts komt er een hele hoop schoonheidsmissies: scheren, zonnebrandcrème aanbrengen en een vette huid bestrijden. Zelfs (zeer) jonge vrouwen lijken aan boord te zijn met zomerkleding. Nu willen meisjes vanaf 10 jaar waxen voordat ze naar het zomerkamp gaan.

How To Go Bare

.

Overal.

Deze maand heeft Uni K Wax salon, een wassalon keten aan de oostkust, een promotie die 50 procent korting biedt op meisjes van 15 jaar en jonger, meldde ABC News. De advertentie luidt: "Tijdens de maand juli kunnen meisjes van 15 jaar en jonger genieten van hun EERSTE wax-ervaring en vinden het NATUURLIJK, VEILIG en PLEZIERIG." Ok, klinkt als een griezelige advertentie om je maagdelijkheid te helpen verliezen. Maar we snappen het.

We zijn er geweest; vroeg ontwikkelen kan zuigen, vooral als het voor al je vrienden is. Harig zijn kan misselijk of ronduit gênant zijn. Maar deze promo zet een hele nieuwe draai in het gezegde "13 op weg naar 30" - iets om een ​​meisje jonger dan 15 bikini waxed te krijgen lijkt gewoon een beetje ongepast. Het gaat er allemaal om jonge vrouwen een goed gevoel te geven over hun lichaam, maar kunnen meisjes op heel jonge leeftijd seksualiseren? Zou het OK zijn om ze te waxen als het een ander deel van hun lichaam was, zeggen benen of bovenlip? Vertel ons je gedachten!