Gefeliciteerd met het ergste: zie wie genomineerd is voor Razzie Awards dit jaar

 
Anonim

door Perrie Samotin 5 jaar geleden

Naomi Watts scoorde een Razzie-nom voor haar slechte uitvoering als prinses Diana in 'Diana'.
Foto: Getty

Het Awards-seizoen maakt typisch een grote show van het eren van de absolute top van het jaar in film en televisie, maar het brengt ook de Razzie Awards met zich mee, die de meest hopeloze films en uitvoeringen van het jaar oproepen.

Dit jaar het voortouw nemen in het pack: "Grown Ups 2", het belachelijke komedie-verhaal over vier jeugdvrienden die, je raadt het al, behoorlijk volwassen zijn geworden. De film schittert Adam Sandler (ook bekend als de Razzie-koning, dankzij zijn flicks die noms elk jaar vrijwel scoren) , Kevin James, Chris Rock en David Spade.

De film slaagde erin maar liefst acht Razzie-nominaties te halen, waaronder het slechtste plaatje, het slechtste vervolg, het slechtste ensemble, het slechtste scenario, de slechtste hoofdrolspeler voor Sandler, de slechtste bijrol van Taylor Lautner, de slechtste actrice van Salma Hayek en slechtste regisseur van Dennis Dugan .

Andere genomineerden voor het slechtste plaatje: Disney's Wild West ravotten "The Lone Ranger" met Johnny Depp en Armie Hammer, Tyler Perry 's "A Madea Christmas", "Movie 43" met Kate Winslet, Richard Gere, Hugh Jackman en Halle Berry en Will en Jaden Smith 's sci-fi film "After Earth" (die de Razzie-site met humor heeft aangehaald, is "ingesteld op" Planet Nepotism. ")

Een paar acteurs hadden het geluk om dit jaar hun allereerste Razzie-knallers te scoren, inclusief de voormalige Oscar-genomineerden Depp en Naomi Watts voor haar gepande weergave van prinses Diana in 'Diana' evenals jonge Hollywood-leden Jaden Smith en Selena Gomez voor 'Getaway'.

De genomineerden worden 'vereerd' in Hollywood op 1 maart, de avond voor de Oscars.

Lees verder voor een gedeeltelijke lijst van belangrijke genomineerden, en moest vervolgens naar Razzies.com om de rest te zien. Oh, en laat ons weten wie je verdient verdient om te winnen!

SLECHTSTE BEELD
Na aarde
Volwassenen 2
The Lone Ranger
A Madea Christmas
Movie 43

Slechtste acteur
Johnny Depp: The Lone Ranger
Ashton Kutcher: Jobs
Adam Sandler: Grown Ups 2
Jaden Smith: After Earth
Sylvester Stallone: ​​Bullet To The Head, Escape Plan, Grudge Match

SLECHTSTE ACTRICE
Halle Berry: Film 43; De oproep
Selena Gomez: Getaway
Lindsay Lohan: The Canyons
Tyler Perry: A Madea Christmas
Naomi Watts: Diana, film 43

SLECHTSTE ONDERSTEUNENDE ACTRICE
Lady Gaga: Machete Kills
Salma Hayek: Grown Ups 2
Katherine Heigl: The Big Wedding
Kim Kardashian: Tyler Perry's Temptation
Lindsay Lohan: Scary Movie 5