Comme des Garcons voor H & M

 
Anonim

door Janice 10 jaar geleden

In 2005 sponsorde gastdesigner Stella McCartney van H & M voor een ontwerpsamenwerking die in H & M-winkels in het hele land werd verkocht tegen prijzen die kenmerkend zijn voor de portefeuillevriendelijke grootwinkelketen. Op 10 november 2005 was ik getuige van een vrouw die bovenop een stelling wandelde, zichzelf optilde boven een mosh-put van andere vrouwen die aan de hangende kleren klauwden en klauwden. Die vrouw begon de Stella McCartney-mannequin te demonteren en trok het gitzwarte geschreeuw bij andere vrouwen af, "Back the eff off!" Terwijl de bewakers haar hielpen. True. Verhaal. Vrouwen grepen kleren die niet eens zo groot waren als ze waren en begonnen te strippen om de dingen direct voor de 5e Avenue-ramen van vloer tot plafond te proberen. Dit is wat ik denk dat David's Bridal te zijn als tijdens hun $ 99 bruidsjurk te koop. Ik heb er alle vertrouwen in dat diezelfde avond nog hetzelfde hemd op het eBay-veilingblok werd aangeboden en voor 400% van zijn werkelijke winkelwaarde werd verkocht.

Sinds deze littekens heb ik extra aandacht besteed aan de gastontwerpers en de waanzin die ze ontketenen. De nieuwste ontwerper die lid wordt van de stal van H & M-gastontwerpers (die al Viktor + Rolf, Madonna en Roberto Cavalli omvat) is Comme des Garcons. De lijn werd al gelanceerd in Tokio, waar mensen drie dagen van tevoren de straten bekleedden om als eerste door de deuren te komen. Ondertussen wordt Comme des Garcons voor H & M op 13 november vrijgelaten in winkels.

Comme des Garcons is niet vreemd aan het werken met externe bijdragers en heeft spannende samenwerkingen met Louis Vuitton aan de horizon. StyleCaster's eigen Maisie Wilhelm noemde Comme des Garcons en H & M's symbiotische onderneming eerder deze maand tijdens de bespreking van het werk van Comme des Garcons 'ontwerper Rei Kawakubo.

De lijn zelf is een nauwkeurige weergave van de esthetiek van Comme des Garcons. Opzettelijk gedeconstrueerd met onverwachte verhoudingen onderbroken door speelse stippen. (Zijbalk: Die alliteratie was geweldig.) Wanneer het als een complete look wordt gedragen, kan Comme des Garcons het comfortniveau van een doorsnee consument naar voren schuiven; de meeste mensen kunnen de Bermuda-shorts-look van de onder-de-knie parachute niet van zich afschudden. De stukken zijn echter vet en interessant als scheidt. Ze zijn naar voren en lichtjes agressief maar de doordachte constructie op maat houdt de stukken toegankelijk en geaard. Ik zou ze opnemen in mijn meest basale outfits van t-shirts en spijkerbroeken om ze naar een hoger niveau van voorwaartse stijl te brengen.

Ik zou willen dat iedereen van plan was om H & M godspeed binnen te gaan, omdat ze hun tegenstrevers in de menigte van shoppers trotseren ...