Cindy Crawford's 13-jarige dochter Kaia is officieel een model

 
Anonim

door Perrie Samotin 3 jaar geleden

Een knappe familie: Kaia Gerber, Rande Gerber, Cindy Crawford en Presley Gerber (WENN)

Shocker: Het nageslacht van supermodel Cindy Crawford en haar onmogelijk knappe echtgenoot Rande Gerber hebben de genetische loterij gewonnen. We wisten dat de 13-jarige dochter van het koppel, Kaia, mooi was van zeldzame paparazzifoto's, maar nu lijkt de modewereld op te merken - ze tekende bij het modellenbureau IMG en bracht ook een spread in Vogue Italia op de markt .

Gerber plaatste een foto uit de high-fashion fotoshoot, gefotografeerd door de legende Steven Meisel, met het onderschrift "UNREAL."

Bekijk dit bericht op Instagram

ONWERKELIJK. @VogueItalia | Foto door: #StevenMeisel | Make-up door: @PatMcGrathReal | Haar door: @GuidoPalau

Een bericht gedeeld doorKaia (@kaiagerber) op

Moeder Cindy plaatste ook een afbeelding en schreef: "Ik raad me maar aan mijn rug te kijken

.

Ik hou van deze foto van @KaiaGerber door #StevenMeisel voor @VogueItalia! "

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik denk dat ik beter op mijn rug let

.

Houd van deze foto van @KaiaGerber door #StevenMeisel voor @VogueItalia!

Een bericht gedeeld door Cindy Crawford (@cindycrawford) op

Dit is misschien de eerste officiële intro die het publiek de tiener heeft gegeven, maar het lijkt erop dat Kaia al enige tijd in de schijnwerpers staat.

Op tienjarige leeftijd verscheen ze in de eerste advertentiecampagne voor Young Versace, het assortiment gericht op kinderen, wat goed was omdat haar moeder in de jaren '90 een muze was voor wijlen Gianni Versace. Toch vertelde Cindy op dat moment dat het Versace-optreden eenmalig was, althans voor een paar jaar.

"Op dit moment is ze te jong om carrière te maken. Er zijn niet eens een handjevol banen voor een tienjarig meisje. Maar als ze 17 is en het wil proberen

.

wat kan ik natuurlijk zeggen? Ze houdt echt van zingen en acteren, Cindy vertelde de Daily Front Row in 2012. "Ze zei een beetje gekscherend - ik weet niet eens zeker of het een grap was -" Ik zou eerst kunnen modelleren omdat je niet hoeft te weten hoe te doen alles, maar dan wil ik een babyverpleegster zijn, "

Het is duidelijk dat Cindy haar standpunt heeft gewijzigd: behalve dat ze ondertekende met IMG, werd Kaia in het nieuwste nummer van Town and Country ook gecontroleerd op naam , wat een nieuw gewas aantoonde it-girls in haar tweede jaarlijkse editie van Modern Swans, met Lily Rose-Depp, Bella en Gigi Hadid en Sylvester Stallone 's tienerdochter Sistine.

Maar hoe mooi ze ook is, ze is nog maar dertien, dus ik hoop dat ze de schijnwerper behandelt met dezelfde gratie van haar moeder, en dat ze geen tiener-tabloiddoelwit zal worden voor sommige mensen die we kennen (* hoest * Kylie Jenner .)

Bekijk hieronder een paar knipogen van Kaia's Instagram - we hebben het gevoel dat haar volgersaantal zeker in de lift zit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Te moe na een looooong vierde. En ja ik droeg twee badpakken in een poging om super feestelijk te zijn.

Een bericht gedeeld doorKaia (@kaiagerber) op

Bekijk dit bericht op Instagram

De originele Über-driver. (Gelukkig afstuderen @CambrieSchroder !!)

Een bericht gedeeld doorKaia (@kaiagerber) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Ga verder omhoog.

Een bericht gedeeld doorKaia (@kaiagerber) op

Bekijk dit bericht op Instagram

Pre-2k15

Een bericht gedeeld doorKaia (@kaiagerber) op