Chrissy Teigen klapte terug naar iemand die haar tijdschrift 'Awful' had genoemd

 
Anonim

door Jason Pham 1 week geleden

Foto: Gotham / GC-afbeeldingen.

Chrissy Teigen is een van de ongelofelijke vrouwen op de cover van Glamour's "Women of the Year" deze maand. Het is een eerbare prestatie, die de kracht en diversiteit van vrouwen dit jaar benadrukt. Toch kiezen sommige mensen op het internet om zich op iets anders te concentreren: het uiterlijk van Teigen.

Een dergelijke hater was een persoon genaamd "Heidi" die Teigen op Twitter vertelde dat haar glamour-cover - die het model kenmerkte dat in een witte coltrui knalt - "eerlijk gezegd afschuwelijk" was en suggereerde dat ze geen tijdschriftmagazijnmateriaal was. "Deze foto van jou is eerlijk gezegd vreselijk. Op het eerste gezicht herkende ik je niet. Ik weet dat je er niks om geeft, maar meid als je tijdschrift covermateriaal gaat maken, maak het de moeite waard, 'schreef Heidi.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vereerd als een van Glamour's Women of the Year onder andere vrouwen die ik zo bewonder en aanbid. Ik ben nooit de meest welsprekende persoon geweest en de laatste tijd merkte ik dat ik stil werd - verteerd door het nieuws van de dag, en niet helemaal wetend wat ik moest zeggen. Of iets willen zeggen, maar niet echt de mentale kracht hebben om met de onvermijdelijke reactie om te gaan. Maar ik voel me erger. Ik wil spreken voor diegenen die dat niet kunnen, voor mensen die zich kleiner of minder voelen dan vanwege het grote gepraat van een kleine man. Ik BELOOF Ik ga doen wat ik kan om deze titel waar te maken en te voldoen aan de lat van ongelooflijke vrouwen als Kamala, Viola, Janelle. Ik ben het niet waardig, maar ik zal blijven proberen om je aan het lachen te maken, liefde te geven door voedsel en het slipje van klootzakken te proberen je tegen te houden. Ik hou van jullie en ben zo dankbaar voor het platform dat jullie mij hebben geschonken !! Bedankt aan @glamourmag voor deze ongelooflijke eer. #glamourWOTY

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

MEER: 17 keer Chrissy Teigen was de koningin van sociale media

Omdat hij het niet had, antwoordde Teigen met haar gebruikelijke Chrissy-Teigen-klap terug. In een sarcastische reactie bedankte Teigen Heidi voor haar kritiek en vroeg haar om "tips en trucs" en "eerdere covers" om hulp. "Bedankt, Heidi. in de toekomst zal ik harder proberen om het beste dekkingsmodel te zijn. als je me alsjeblieft specifieke tips en tricks zou kunnen sturen (of eerdere covers die je ter referentie hebt gefotografeerd!) zou dat geweldig zijn, "schreef Teigen.

MEER: Chrissy Teigen over het geven van Luna-bruine poppen en het omhelzen van haar Thaise cultuur

Natuurlijk won de reactie van Teigen op internet, waarbij verschillende mensen juichten en lachten om haar reactie. Heidi reageerde ook op Teigen door terug te klappen naar degenen die bij het model stonden. Ze veranderde haar ook. Ze heeft haar hoofd gephotoshopt op Teigen's op haar Glamour-omslag en maakte het foto-icoontje. Dus het lijkt erop dat het overal omheen klapt.