Chrissy Teigen koos het geslacht van haar baby tijdens IVF - en op de een of andere manier denken haar haters dat dat niet in orde is

 
Anonim

door Hilary George-Parkin 3 jaar geleden

Getty

Heel binnenkort zal Chrissy Teigen op een dag een baby maken en sinds ze in oktober haar zwangerschap aankondigde, heeft ze vocaal gesproken over de strijd met onvruchtbaarheid die ze vooraf doormaakte en haar ervaring met IVF.

In een interview dat vandaag werd gepubliceerd, opende de model-en nieuw geslagen cookbookauteur mensen over haar beslissing om een ​​vrouwelijk embryo te selecteren en haar eerste kind met echtgenoot John Legend een meisje te laten zijn:

"Ik denk dat ik het meest opgewonden was en verleid door het feit dat John de beste vader voor een klein meisje zou zijn. Dat heeft me opgewonden. Het wond me op om het te zien

.

gewoon de gedachte hem met een klein meisje te zien. Ik denk dat hij een klein meisje verdient. Ik denk dat hij die band verdient. Er komt een jongen langs. We komen er ook, dus het is niet alsof we echt moeten kiezen. Maar hij heeft absoluut het geluk dat hij een klein meisje heeft. En deze meid zal zo gelukkig zijn om John als haar vader te hebben - het is gek! "

Liefje, toch?

Helaas, terwijl de zwangerschap van Teigen een overwinning voor haar fans op sociale media is, wat hilarische babydebs en bump-gerelateerde Instagrams betreft, is het ook een lelijk ras van zwangerschaps trollen op al haar accounts. Natuurlijk heeft ze in dit geval de onopgeloste kritiek niet liggen liegen:

In welk jaar is dit? En voor de goede orde, ik ben altijd blij en open om te spreken over onvruchtbaarheid. Hoe casualer, hoe beter! Ik vind het niet erg.

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

Ik heb ook het embryo uitgekozen met een voorliefde voor spek, een talent voor magie en maat 7 voet zodat ze altijd schoenen kan vinden

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

wat is dat verschil echter? ik heb al embryo's gemaakt met een dokter. alleen na moet het willekeurig zijn? //t.co/hyIwy3P1Oy

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

Dit is allemaal zo interessant. Ik zei het zo nonchalant omdat ik gewoon open ben. Ik ben in de buurt van zoveel mensen met een open geest en ben vergeten dat het controversieel is.

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

Hoe dan ook, ik ben niet boos op iemands overtuigingen, maar ik ben niet echt actief op zoek naar mensen om hen ook slecht te laten voelen over hun beslissingen.

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

zoveel typefouten, mijn excuses. mooi onder het weer. waarschijnlijk deze verdraaide wetenschapsbaby.

- christine teigen (@chrissyteigen) 24 februari 2016

"Science baby, " we hopen zeker dat je de geweldige houding van je moeder krijgt.