Chloe Bennet roept Make-upartiesten op die haar 'Aziatische' ogen proberen te 'openen'

 
Anonim

door Jason Pham 6 maanden geleden

Foto: Getty Images

Als een half-Chinese actrice was Chloe Bennet openhartig over racisme in Hollywood. De 26-jarige heeft diepgaand gesproken over de moeilijke beslissing die ze heeft genomen om haar achternaam te veranderen van Wang in Bennet om een ​​rol te spelen in een sector die in het verleden Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse acteurs heeft buitengesloten. Nu, de "Agents of SHIELD" -ster spreekt zich uit tegen de schoonheidsindustrie en make-upartiesten die haar Aziatische kenmerken proberen uit te wissen door haar amandelvormige ogen te "openen".

In een interview met Us Weekly opende Bennet, die onlangs samenwerkte met J-beauty merk SK-II, haar relatie met haar Aziatische functies en hoe, wanneer ze haar eigen make-up doet, ze ze graag accentueert, in plaats van ze te verstoppen om haar halfwitte achtergrond te spelen. De voorkeur van Bennet om te pronken met haar natuurlijke Aziatische kenmerken staat in schril contrast met veel make-upartiesten met wie ze in het verleden heeft gewerkt. Ze zei dat ze haar ogen er groter zou laten uitzien, in plaats van haar natuurlijke amandelvorm te benadrukken.

"Ik vind het echt leuk om mijn Aziatische functies en de amandeloogvorm die ik heb te accentueren. Lange tijd probeerden veel make-upartiesten mijn ogen echt wijd open te doen en ik had het gevoel dat ik niet op mezelf leek en alsof het de vorm van mijn gezicht veranderde, "zei Bennet.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb de leiding over mijn eigen lot en geluk - het heeft niets te maken met een man of een baan, of ik kinderen krijg of niet, en het heeft alles te maken met wie ik ben. Je voelt je zo ongelooflijk geïnspireerd en gesterkt door @ skii's #INeverExpire-campagne en de amazingggg-video die ze hebben gemaakt met betrekking tot leeftijdsgerelateerde druk. Bekijk mijn volledige interview op @vanityfair (link in bio). #ChangeDestiny #skiipartner