#ChicEats: de beste Rosé-wijnen onder de $ 25 die de hele zomer lang worden gesuikerd

 
Anonim

door Kristen Bateman 3 jaar geleden

Laten we allemaal een collectieve zucht van opluchting ademen: het is eindelijk weer roséseizoen. Maar als u net als wij bent, zult u zich misschien wat overweldigd voelen als het gaat om winkelen voor Instagram's favoriete zomerse slokje.

Met zoveel opties zijn er honderden betaalbare flessen verkrijgbaar die zowel heerlijk als chic zijn. Het geheim is om te weten hoe ze te herkennen. Vertrouw ons: als u op zoek bent naar winkels of iets anders in het leven, hoeft u niet veel te spenderen aan het vinden van iets geweldigs.

Voer Anton Hansson in, een sommelier in het Italiaanse restaurant La Pecora Bianca in New York, die ons de primeur gaf voor enkele van zijn absolute favoriete rosé-wijnen van minder dan $ 25. Klik door de galerij hierboven om ze allemaal te bekijken.

Wolffer Estate 2015, Long Island, Verenigde Staten

" Zomer in een fles is niet alleen een geweldige PR-slogan, maar ook een goede wijn", zegt Hansson. "Dit kan niet alleen in de Hamptons worden genoten, maar altijd en overal.Alle rijpe tonen van perzik en peer, maar toch droog en verfrissend - het is een rosé waar New York trots op kan zijn! Deze wijn werkt uitzonderlijk goed met Maine-kreeft en wordt duurzaam geteeld ."

Wolffer Estate 2015, $ 24; op Wolffer Estate

Foto: Landgoed Wolffer

Cape Coral Mourvedre Rosé 2015 door Waterkloof, Stellenbosch, Zuid-Afrika

"De beste rosés ter wereld komen uit de Bandol-regio in Zuid-Frankrijk", zegt Hansson. "Deze wijn is gemaakt met de Mourvedre-druif, de basis van die wijnen.Verwond in gebruikte vaten voor extra diepte en complexiteit, dit is een rosé die echt intrigerend is.Dit zou uitzonderlijk goed combineren met varkensvlees of kip, eenvoudig bereid op basis van grill. Het is biodynamisch gekweekt en zonder toegevoegde sulfieten. "

Cape Coral Mourvedre Rosé 2015 door Waterkloof, $ 16, 99; bij K & L Wines

La Kiuva, Rosé de Vallee 2015, Vallée d'Aoste, Italië

"La Kiuva is een kleine coöperatie in de Vallée d'Aoste in de Italiaanse Alpen", zegt Hansson. "Het is gedurfd en uniek met een geweldige structuur, de wijn heeft een neus van verse bessen en wilde bergkruiden die dit een van de meest complexe zomerse Rosés in de buurt maken.Koppelen met de harde kazen en charcuterie van de regio."

La Kiuva, Rosé de Vallee 2015, $ 12, 99; bij Union Square Wines

Foto: Getty

Schloss Gobelsburg Cistercien Rosé 2015, Kamptal, Oostenrijk

"Schloss Gobelsburg is een van de oudste wijnhuizen van Oostenrijk", zegt Hansson. "Het begon als een cisterciënzerklooster in 1137 en de eerste wijngaarden werden geplant in 1171. Dit is geen fruitige rosé en drinkt meer als een witte wijn. Het is een echt door mineralen aangedreven wijn die geweldig zou zijn met rauwe zeevruchten van welke aard dan ook, en het is organisch. "

Schloss Gobelsburg Cistercien Rosé 2015, $ 12, 99; bij Wine Anthology

Parigot Cremant de Bourgogne Brut Rosé NV, Bourgogne, Frankrijk

"Deze sprankelende pinot noir is wat je drinkt als je van alles over champagne houdt, maar de prijs", zegt Hansson. "Gemaakt op slechts enkele kilometers ten zuiden van Champagne" met dezelfde druiven en een vergelijkbaar terroir, de combinatie van gistachtige rijkdom en knapperig fruit maakt deze wijn zo speciaal en zo veelzijdig met eten. "Pair with duck liver mousse, fried chicken en ravioli met bruine boter en salie. "

Parigot Cremant de Bourgogne Brut Rosé NV, $ 23, 95; bij Woodland Hills

Foto: Getty

Dit is hoe beroemdheden zich voorbereiden op het ontmoetingsgala