CFDA Beauty Recap: rode lippen, middenstuk en hoofdbanden

 
Anonim

door Fiorella 8 jaar geleden

Dree Hemingway

De focus was mogelijk gisteravond vierkant op de mode tijdens de jaarlijkse CFDA Fashion Awards-presentatie, waarbij Marc Jacobs de beste dameskledingprijs mee naar huis nam; Alexander McQueen werd postuum geëerd door de aloude fan Sarah Jessica Parker; en Alexander Wang, Jason Wu en Richard Chai verdienden allemaal Swarovski-awards, maar er waren ook veel beauty-high-notities.

Losse, niet-kiesbare hippieharen waren er in overvloed. Hana Soukupova, de zussen Olsen en Kate Mara wiegden allemaal eenvoudige middelste delen, waarbij Mara twee vlechten met gezichtskaders aan haar toevoegde. Dakota Fanning en Dree Hemingway kozen voor slender-dunne haarbanden die traditioneel door de eerste werden gedragen en door het laatste over het voorhoofd werden geslagen. Gwyneth Paltrow compenseerde haar elegante Michael Kors-jurk met een eenvoudige hoge paardenstaart, terwijl Devon Aoki en Rachel Weisz gingen voor rode lippen met een schoon gezicht, verzorgde wenkbrauwen en gladgeschoren haar.

En het was een bijeenkomst van de wereldberoemde schoonheidspictogrammen toen Isabella Rossellini (haar date Francois Nars) een modepictogram-prijs voorstelde aan vriend Iman. Beiden zagen er belachelijk stralend uit, wat bewijst dat ouder worden gracieus meer is dan alleen maar cliché.


Kate Mara


Dakota Fanning


Mary Kate en Ashley Olsen met Devon Aoki


Rachel Weisz


Gwyneth Paltrow

Gerelateerd: Win Win! Alex Wang en Michael Kors Take Home Awards