Beroemdheden Rock Fun Summer Hairstyles & Inspire Us

 
Anonim

door Rachel Adler 7 jaar geleden

Alle mooie dames in Hollywood verzamelden zich gisteravond om een ​​paar van de netwerken te vieren (CBS, The CW en Showtime) en ze lieten ons een aantal goede voorbeelden zien van hoe je ons haar in de zomer draagt ​​- of het nog steeds plakkerig heet is of in die vreemde overgangsdagen.

Van een slicked back-paardenstaart tot een leuke gevlochten rommelige 'do, ze hebben ons behoorlijk bedekt. Klik hierboven voor enkele ideeën - we hebben er vijf voor je, dus word misschien heel dapper en probeer er elke dag van de week een!

Claire Danes laat ons zien hoe we eruit kunnen zien als een knaller in een topknot - het perfecte kapsel voor een hete zomerdag. Trek je haar niet te strak aan, de sleutel tot deze look is om dingen net een beetje slordig te houden.

Emmy Rossum testte de slicked back-haartrend met een strakke paardenstaart. Door de dingen achterin los te houden en van boven glad te blijven, is deze stijl geweldig voor vochtige dagen - onthoud dat je veel haarlak nodig zult hebben!

Omdat iedereen graag in de zomer blond is, is Jaime King een goed voorbeeld van hoe je platina kunt worden. Met gebleekte blonde lokken plaagde ze haar schouderlange bob om een ​​beetje leuk volume toe te voegen. Laat je haar niet plat vallen door een vleugje Redken Tousle Whip toe te voegen.

Rachel Bilson heeft de ombre blik op haar schouder - als je ombre wilt gaan, wil je Rachel's haar. En meisjes, de stijl gaat nergens snel naar toe. Volgens colorist Tracey Cunningham is de look de enige echte manier voor brunettes om blond toe te voegen aan hun haar zonder dat stripey uiterlijk. Helemaal waar.

Sarah Michelle Gellar wordt creatief met haar vlechten en voegt twee Franse vlechten toe om een ​​leuke, slordige opsteekkop te vormen. Deze stijl is precies wat je nodig hebt voor een hete zomeravond, je haar uit je nek halen, maar toch laidback en vol leven!

Topmodellen van China nemen het over voor het najaar van 2011