Beroemdheden bij Celebrity: Hier ziet u hoeveel Giuliana Rancic echt de moeite waard is

 
Anonim

door OK! Magazine 5 jaar geleden

Foto: Getty Images

Tv-persoonlijkheid Giuliana Rancic is overal tegenwoordig, maar het kostte veel werk om daar te komen. Naast haar primaire werk als tv-host op de E! netwerk, Giuliana heeft een realityshow, een modellijn en heeft twee boeken geschreven. Ze stopt nooit! Maar duidelijk, al die moeite werpt zijn vruchten af.

Giuliana droomde er altijd van om een ​​uitzendjournalist te zijn en heeft een bachelor en een master in journalistiek. Ze kwam bij E! als correspondent weg terug in 2002, werd ze een anker gemaakt bij E! Nieuws in 2005 en kijkers zijn sindsdien 50% gestegen! Yay, Giuls!

Ze is nu de hoofdredacteur van "E! Nieuws, "maar haar rol op het netwerk eindigt daar nauwelijks. Ze is ook mede-presentator van 'Fashion Police' en bemant de rode tapijten bij vrijwel alle awardshows voor het netwerk. Giuliana heeft een nieuw contract getekend met E! dat garandeert dat ze vasthoudt aan het netwerk tot 2015. Haar salaris gaat naar verluidt binnen het bereik van $ 1 miljoen.

Haar cashflow eindigt niet met haar E! salaris wel. Ga naar OK! magazine nu om uit te vinden wat Giuliana Rancic echt waard is!