Celebrity Instagram Snaps Straight From Art Basel: Kanye West, Karlie Kloss, Demi Moore, meer

 
Anonim

door Spencer Cain 6 jaar geleden

Van 6 december tot 9 december werd Miami officieel overgenomen door de kunstmensen, modepersonen en een hoop beroemdheden die allemaal naar de stad kwamen om Art Basel te vieren. Een grote verscheidenheid aan sterren van Kanye West tot Chelsea Handler speelden allemaal in op de actie en er was veel documentatie dankzij Instagram.

Hierboven hebben we onze favoriete Instagram-snaps van beroemdheden uit de al te summiere jaarlijkse kunstshow (en de tonnen partijen die ermee gepaard gaan - inclusief een glimp in StyleCaster's eigen Basel bash op 7 december) afgerond.

Modefotograaf Terry Richardson plaste met Kanye West in de zon van Miami.

Een van de meest gepubliceerde verhalen die uit Basel kwamen, omringde het gedrag van Demi Moore . Het verouderende sterretje feesten hard en brachten naar verluidt een zwerfkat naar boven (zie hierboven) voor het Chanel-diner. Harper's Bazaar-medewerker Derek Blasberg nam op Instagram deel aan deze foto van Moore, de Russische kunstlefer en It-meid Dasha Zhukova en de kat in kwestie.

Foto: Instagram /

Diddy plaatste een shot van zichzelf, Kanye West en Lenny Kravitz, getiteld "Living Legends." Vernederen? Niet waar? Soort van.

Laat het aan Derek Blasberg over om Diane von Furstenberg in haar chicste te vangen.

Foto: Instagram /

Beyoncé nam een ​​praktische benadering van Basel, probeerde haar geluk bij een vintage flipperkast en het delen van de foto's op haar Tumblr.

In één van onze favoriete shots van Art Basel poseerden twee van de meest beruchte erfgenaam (ess) duo's. Harry Brant, Peter Brant, Paris Hilton en Nicky Hilton gaven serieus gezicht aan de camera, en Parijs nam onmiddellijk contact op met Instagram om het te delen.

Foto: Instagram /

De Brant-jongens waren enkele van de meest gefotografeerde gezichten van Basel (wat geen verrassing is, want hun vader Peter Brant is een van de beroemdste opstellingen van de kunstwereld), en hier poseerden ze met het model van het moment Karlie Kloss .

Foto: Instagram /

On-again koppel poseerde Chelsea Handler en hotelier André Balazs voor Terry Richardson 's Instagram in het Standard Hotel van Balazs.

Wat een groep! Kim Kardashian, Vera Wang en Kardashian's vriend Kanye West poseerden voor de Instagram van mediamagnaat Jason Binn .

Foto: Instagram /

De liefdesrelatie van Paris Hilton met de jongens van Brant ging verder in deze glimp van hun feestbus, die ook Derek Blasberg en de modelpersoevoer River Viiperi van Parijs bevatte .

Foto: Instagram /

Beyoncé deelde ook een foto van haar beste vriend en voormalig Destiny's Child bandlid Kelly Rowland, genietend van de kunst.

De voormalige "Real Housewives of New York" -ster Jill Zarin ving hubby Bobby Zarin in de eigen basaltbast van Basel op vrijdagavond.

Jason Binn veroverde opnieuw een episch moment met Kardashian BFF Jonathan Cheban, Ivana Trump en Pharrell .

Foto: Instagram /

10 oogschaduwpaletten die u van dag tot nacht meenemen