Cate Blanchett heeft een DIY Beauty Secret

 
Anonim

door Caroline Murray 6 jaar geleden

Foto: © RichFoto / Admedia / Retna Ltd.

De zomer is het seizoen voor het vinden van een goede gezichtsscrub, maar het vinden van het juiste product kan moeilijk zijn. Of dat zegt Cate Blanchett, en daarom zwepen ze haar eigen, zelfgemaakte gezichtsscrub op. De magische formule? Een voedzame mix van oliën, vruchtensap en zout die haar een stralende teint geeft.

Schoonheidsproducten gemaakt in Amerika

"Olijf- en macadamia-oliën zijn heel goed voor je huid. Leg een van hen in de douche en ze maken je huid zing, "vertelde Cate de Britse editie van InStyle magazine. "Ik neem ze op in een zelfgemaakte scrub met grapefruitsap en zeezout - een schoonheidstruc die ik heb geleerd van een vriend van mij."

Met 43 zegt de Benjamin Button- ster dat haar huid er beter uitziet dan ooit, en we moeten zeggen dat we het daarmee eens zijn. "Ik heb het gevoel dat mijn huid er de afgelopen 10 jaar het beste uitziet in termen van stabiliteit en hoe het ook is, puur omdat ik een goed regime heb volgehouden met geweldige producten, " zei Cate. "En ze moeten hard werken met al het misbruik dat het krijgt, wat met gebrek aan slaap, mijn kinderen en een drukke agenda."

Enkele van haar favoriete schoonheidsproducten? Eigenlijk alles door Tom Ford.

De 70-jarige gezichtsbehandeling die nog steeds overgaat

"Mensen vragen me altijd wie mijn schoonheidspictogram is - en het is Tom Ford. Hij ziet er altijd fantastisch uit en zijn make-up bereik is om voor te sterven. "

We horen graag dat celebs, die meer dan genoeg geld hebben om een ​​goed huidverzorgingsproduct op te sporen, wat doe-het-zelf-trucjes uit de mouwen steken. Heb je een remedie om naar huis te gaan?