Cara Delevingne Goes Naked For Tom Ford Black Orchid

 
Anonim

door Augusta Falletta 4 jaar geleden

Cara Delevingne neemt ongetwijfeld de wereld over, wat met de septembercover van Vogue, Chanel-advertenties en nog veel meer alleen al in de afgelopen weken. Haar nieuwste optreden, als het gezicht van Tom Ford Black Orchid-geur (nu verkrijgbaar bij TomFord.com), heeft haar in een orchideeënpoel gebracht, volledig naakt maar met een moordend smokey-eye, omdat ze iets moest dragen, toch? De campagne werd gefotografeerd door Mario Sorrenti en zoals gebruikelijk brengt Cara een aantal serieuze wenkbrauwen jaloers op de tafel.

De eerste keer dat Delevingne het allemaal ontblootte in naam van de mode, is ze nauwelijks gefotografeerd voor Marc Jacobs 'beroemde "Protect the Skin You're In" -campagne, en ze is verschenen op de cover van het tijdschrift LOVE zonder kleding - interessant genoeg, zij was naakt in een bak water voor de LOVE- hoes, vergelijkbaar met de Tom Ford-campagne hierboven.

Denk je dat Cara te veel huid laat zien, of ben jij er helemaal voor om haar allemaal te laten zien? Vertel ons je gedachten in de comments hieronder!