Kan Tequila drinken u helpen af ​​te vallen?

 
Anonim

door Sarah Barnes 5 jaar geleden

Wanneer je het woord 'dieet' hoort, is het een gegeven dat alcohol of, meer specifiek, tequila niet het eerste is dat in je opkomt. Studies zeggen echter dat hoewel een shot tequila niet echt deel uitmaakt van een uitgebalanceerd dieet, een bepaalde suiker die is afgeleid van tequila-planten je kan helpen om af te vallen. Dit is niet de eerste volledig waanzinnige bewering over gewichtsverlies waarover we de laatste tijd hebben gelezen, maar het viel ons zeker in het oog om voor de hand liggende redenen.

Onderzoek gepresenteerd op de Nationale Vergadering van de American Chemical Society (ACS) heeft aangetoond dat agavins, de natuurlijke suiker die tequila bevat, kan helpen bij gewichtsverlies en diabetes. Deze suikers (die niet hetzelfde zijn als de algemeen bekende agave nectar) zijn niet-verteerbaar en verhogen de bloedsuikerspiegel niet.

Het team van onderzoekers voedde muizen met een typisch dieet, maar voegde agavins toe aan een deel van hun water. De muizen die de agaven consumeerden aten minder in het algemeen, hadden lagere bloedglucoseniveaus en verloren gewicht.

Lees de volledige studie hier, en onthoud dat dit niet betekent dat we allemaal vanavond op de vlucht moeten slaan en tequila-opnames moeten teruggooien alsof we universiteitsstudenten zijn in Cancun.